Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

UPDATE
18 NOVEMBER 2021

Met deze update informeert Ede Marketing ondernemers en organisaties over ontwikkelingen in de gemeente Ede.

In deze update lees je meer over:

DE EDESE ADVENTSKALENDER, WIE DOET ER MEE?

Ede Marketing introduceert een online Edese Adventskalender 2021. Van 1 t/m 24 december kunnen bezoekers van de Edese Adventskalender elke dag een vakje openmaken voor een mooie prijs! Denk aan een arrangement, avondje uit, activiteit, belevenis, cadeaupakketje of typisch Edes souvenir.  

Wie doet er mee? 
Voor winkeliers, culturele instellingen, horeca en recreatieve organisaties in de gemeente Ede is dit dé kans om in december nog een keer onder de aandacht te komen bij het regionale publiek. Wie biedt een mooi kerstcadeau aan?

Meer informatie

RESULTATEN CAMPAGNE ‘KOM CULTUUR ONTDEKKEN’

Oktober stond in het teken van ‘Cultuurmaand Ede'. Met de campagne ‘Kom Cultuur Ontdekken’ is de spotlight gericht op het grote aanbod aan culturele activiteiten die in oktober plaatsvonden, zowel bij amateurverenigingen als bij professionele organisaties.  

De campagne is opgezet in samenwerking met de Cultuurmakelaar en de culturele partijen in de gemeente. Via de campagne zijn online en offline bijna 700.000 mensen bereikt.

Bekijk hier de belangrijkste resultaten

ONLINE INFOAVOND CONCEPT-RECREATIEZONERINGSPLAN 

Met het Recreatiezoneringsplan wordt gewerkt aan een nieuwe zone-indeling van de Veluwse natuurgebieden, zodat er genoeg ruimte is voor recreatie en natuur. Op 22 november organiseert gemeente Ede van 19:30 tot 21:00 uur een online infoavond over het concept-Recreatiezoneringsplan.
 
Tijdens deze avond wordt uitgelegd wat recreatiezonering betekent. Ook kun je vragen stellen en reageren op het conceptplan. Aanmelden is niet nodig. Op www.ede.nl/recreatie vind je meer info en op 22 november de link naar de uitzending. De infoavond wordt ook live uitgezonden op XON tv.

STAGE LOPEN BIJ EDE MARKETING? 

Ede Marketing heeft twee stageplekken beschikbaar! We zijn op zoek naar iemand die wil helpen om Ede nog verder op de kaart te zetten. Het gaat om een meewerkstage en een onderzoeksstage.

Bekijk de vacatures

GROTESTRAAT EDE ALS 'BEST PRACTICE' WINKELSTRAAT 

Met de heringerichte Grotestraat nam Ede deel aan een onderzoek van RuimteVerhaal, Roots Beleidsadvies en Platform31​. De Grotestraat blijkt op diverse terreinen 'best practice' te zijn ten opzichte van andere onderzochte straten, waaronder de Amsterdamse Kalverstraat en de Rotterdamse Koopgoot.

Bezoekers blijven gemiddeld het langst in de Grotestraat en ondernemen de meeste activiteiten. Ook wordt met de inrichting van de openbare ruimte bijgedragen aan de doelstellingen van het programma en staat de bezoeker centraal.

Lees meer

HET WILDSEIZOEN: JAGERSTROTS UIT EDE 

Tijdens de campagne #KomWildOntdekken bracht Food & Destination reporter Myra Madeleine van den Brand een bezoek aan Ede. Op uitnodiging van Ede Marketing ging ze op pad met wildbeheerder Leendert Houweling, leerde ze alles over wild in Ede en schoof daarna voor een wildmenu aan bij Restaurant Stam.

Lees hier haar ervaring
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mailadres is:
info@ede-marketing.nl

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
Update jouw voorkeuren of schrijf je uit.