Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

VIER DE LIEFDE IN EDE! 


Het is bijna Valentijn! Vier jij de liefde op deze dag of ontsnap je liever aan alle romantiek? Op 14 februari is er genoeg te doen. Onderstaand onze tips: 

DE TIP VAN MIRANDA

Eigenaresse van 'Eindeloos eten, drinken en genieten' in Bennekom
“Mijn tip voor Valentijnsdag: een fijne wandeling met je geliefde, dierbare of vriend/vriendin, op de Ginkelse Heide. Genieten van de wind door je haren en het zonnetje op je bolletje! Mooie gesprekken hebben en dierbare herinneringen maken. Daarna een warme chocomelk drinken bij lokale horeca of thuis genieten met het liefdevolle Valentijns pakketje van Eindeloos. Ik blaas jullie heel veel liefde en geluk toe. Fijne Valentijnsdag!”


Meer tips en inspiratie? Kijk op www.bezoek-ede.nl.

SHOPPEN VOOR VALENTIJN


Een leuke outfit scoren, of je geliefde verrassen met de lekkerste chocolade of een mooie bos bloemen: er zijn genoeg winkels waar je terecht kunt voor een lief cadeau! 

Bekijk het lokale aanbod

VALENTIJNSBOXEN


Haal Valentijn in huis met een smakelijk foodpakket. 

Boerderij Hoekelum

Kies je voor een hartige of zoete Valentijnsbox van Boerderij Hoekelum? Beide boxen zijn gevuld met lekkernijen. 

30ml Ede

Bij 30ml Ede kun je een speciale ontbijtbox voor Valentijnsdag bestellen. Verras je geliefde met een romantisch ontbijt op bed! 
Meer tips

SAMEN ONTBIJTEN, LUNCHEN OF DINEREN

Diverse restaurants hebben een speciaal Valentijnsmenu. Vier samen met je geliefde, je beste vriend(in) of familie de liefde tijdens een smakelijk ontbijtje, een uitgebreide lunch of een viergangendiner. 
Bekijk onze restaurant-tips

ROMANTISCH NACHTJE WEG

Verras jouw Valentijn met een bijzondere overnachting voor een momentje samen. Kies jij voor een romantisch plekje midden in de natuur, een heerlijke overnachting in een hotel of laat je je liever verwennen in een gezellige Bed & Breakfast?
Ontdek de locaties

ONTSNAPPEN AAN DE ROMANTIEK?

MET JE PAARD OP PAD

De natuur rondom Ede is zeer afwisselend en daardoor perfect om met een paard eropuit te gaan. Door het grote netwerk van ruiterpaden zijn er genoeg routes om uit te kiezen. Maak je rit compleet met een overnachting in één van de paardvriendelijke accommodaties.

GENIET VAN EEN WANDELING

Een route langs militaire historie, een lange afstandswandeling of liever een route tot 10 km? Met een oppervlakte van maar liefst 32.000 hectare en de meest diverse natuurgebieden van Nederland is er voor wandelaars genoeg te ontdekken en genieten.

BEZOEK EEN MUSEUM

In Ede en de omliggende dorpen zijn verschillende interessante musea te vinden. Ervaar in het Kröller-Müller Museum een unieke combinatie van kunst, architectuur en natuur. In het Nederlands Tegelmuseum ontdek je de grootste en meest veelzijdige collectie Nederlandse wandtegels en tegeltableaus.
Meer activiteiten

TOP 3 #MOOIEDE

Heb jij ook een mooie foto gemaakt in de gemeente Ede? Deel deze met ons via #MooiEde en wie weet zie je jouw foto terug op @Bezoek_Ede en in deze nieuwsbrief.
Volg ons op Instagram
HET NATIONALE PARK DE HOGE VELUWE
@la_umina
LUNTEREN
@panorama_fotografie.nl
EDE
@lonneke.outdoor
 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2022 Ede Marketing, Alle rechten voorbehouden.