Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

NIEUWSBRIEF
25 MAART 2021

Ede Marketing attendeert u op beslissingen en ontwikkelingen voor ondernemers en organisaties in de gemeente Ede, voorlopig met focus op retail, horeca, recreatie & toerisme en evenementen. 

In deze nieuwsbrief leest u meer over:
  • Ontdek Ede met de Weektips
  • Drie Edese ondernemers in de prijzen
  • Op pad met Youri: Middelpunt van Nederland
  • Kabinet breidt coronasteun voor ondernemers uit

ONTDEK EDE MET DE WEEKTIPS

Voor bezoekers en inwoners van de gemeente Ede die willen weten wat er te doen is, is er sinds kort de online Weektips. In de Weektips vindt u 8 tips voor activiteiten binnen de gemeente. Wandel- en fietstips zijn hierin een vast en gewaardeerd onderdeel. De nieuwsbrief is ook nuttig voor toeristische ondernemers om gasten te inspireren.

Bekijk de Weektips
Inschrijven voor de Weektips

DRIE EDESE ONDERNEMERS IN DE PRIJZEN


Deze maand vielen maar liefst drie (zakelijke) locaties in de gemeente Ede in de prijzen.

50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont sleepte goud in de wacht in de categorie 'Beste Vergaderlocatie van Nederland van het Jaar 2020' van de Meetings Awards. Ook het Park Paviljoen in het Nationale Park de Hoge Veluwe kreeg met brons een podiumplek in deze categorie. Daarnaast werd het Park Paviljoen uitgeroepen tot 'Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2020 in de Regio Oost’. Hotel ReeHorst ontving van Hotels.nl een award in de categorie 'Mooiste suites van Nederland'.
Maak kennis met de locaties

OP PAD MET YOURI:
MIDDELPUNT VAN NEDERLAND

Vlogger Youri Jongkoen trekt de Edese natuur in. Dit keer loopt hij een rondje Middelpunt van Nederland. Deze lange route is 8,5 km en voert langs diverse highlights, waaronder het geografisch middelpunt van Nederland, uitkijktoren De Koepel, De Hessenhut, de Tijdlijntrap en de Zandafgraving.

Bekijk Youri's vlog

KABINET BREIDT CORONASTEUN VOOR ONDERNEMERS UIT

Het kabinet breidt de coronasteun uit voor ondernemers die door de maatregelen (deels) moesten sluiten en daardoor minder omzet draaien.

In het tweede kwartaal van 2021 krijgen de betreffende ondernemers een hogere Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL). Het subsidiepercentage voor de TVL wordt verhoogd naar 100%. Ook de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten wordt uitgebreid met 130 miljoen euro.

Lees meer over de coronasteun
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.