Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

UPDATE
21 OKTOBER 2021

Met deze update informeert Ede Marketing ondernemers en organisaties over ontwikkelingen in de gemeente Ede.

In deze update leest u meer over:
  • Evenement aanmelden bij gemeente Ede
  • Kom wild ontdekken
  • Cultuur ontdekken in...
  • Informatiebijeenkomst recreatiezonering

EVENEMENT AANMELDEN BIJ GEMEENTE EDE

Organiseert u in 2022 een evenement in de gemeente Ede? Meld dit dan vóór 7 november 2021 bij de gemeente via evenementenkalender@ede.nl. In deze brief van gemeente Ede wordt meer uitleg gegeven.

Evenement aanmelden
Let op: Het doen van bovenstaande melding is niet hetzelfde als het aanmelden van een evenement voor de Uitagenda op Bezoek-Ede.nl. Wilt u opgenomen worden in de Uitagenda van Bezoek-Ede? Meld dit dan via ons evenementaanmeldformulier.

KOM WILD ONTDEKKEN

Half oktober is het tweede deel van onze najaarscampagne gelanceerd. De focus ligt op wild kijken, proeven en kopen in combinatie met wandelen. De doelgroep van de campagne zijn mensen van buiten de regio die naar de gemeente Ede komen voor een dagbezoek of voor een langer verblijf.

Als onderdeel van deze campagne wordt ook deelgenomen aan de nationale herfstcampagne van Visit Veluwe met o.a. publicaties in landelijke tijdschriften. Op uitnodiging van Ede Marketing gaan wederom diverse influencers op ontdekkingstocht in de regio met het thema 'Wild & Wandelen'. De eerste blog van Outdoor Dichtbij staat al online.

Meer over de campagne

CULTUUR ONTDEKKEN IN...

In het kader van de Cultuurmaand Ede ontdekten de bloggers Cultuursnuiver en Explore Utrecht het culturele aanbod in Otterlo en Ede. Over hun belevenissen schreef Cultuursnuiver een blog.

Tijdens de campagne staan ook A0-borden met posters langs de weg. Om extra aandacht te geven aan het cultuurprogramma in alle dorpen van de gemeente Ede, is per poster een sticker geplakt met daarop de naam van een dorp in de gemeente.

Op deze manier wordt het aanbod aan muziek, dans, film, theater, workshops en beeldende kunst in héél de gemeente Ede extra uitgelicht.
Meer over Cultuurmaand Ede

INFORMATIEBIJEENKOMST RECREATIEZONERING

Provincie Gelderland, terreinbeheerders en gemeenten werken samen aan een Recreatiezoneringsplan met als doel een goede balans te creëren tussen natuur en recreatie.

Op dinsdag 23 november om 19:30 uur organiseert Provincie Gelderland een digitale informatiebijeenkomst. Hierin wordt informatie gegeven over het plan en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Neem deel aan de bijeenkomst
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.