Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

UPDATE
2 AUGUSTUS 2021

Vandaag heeft Ede Marketing de zomercampagne 'Blijf Ede Ontdekken' gelanceerd. Met onder meer een 24- en 48-uurs programma inspireert de campagne bewoners én bezoekers in de regio om de gemeente Ede te blijven ontdekken.

De campagne is de komende twee maanden als volgt zichtbaar in de gemeente Ede:
  • Campagne op straat
  • Avonturengids & uitagenda
  • Online middelen
  • Influencers op pad in Ede
Lees meer over de campagne!

CAMPAGNE OP STRAAT


Om de campagne overal goed zichtbaar te maken, worden in het straatbeeld diverse middelen ingezet. Deze uitingen zijn verspreid over de gemeente Ede te zien in A0-sandwichborden, abri’s, digitale billboards en A3-posters op toeristisch-recreatieve locaties. De thema’s in deze uitingen zijn natuur, actief, cultuur, culinair en shoppen.

AVONTURENGIDS & UITAGENDA


Voor deze zomercampagne zijn twee opvallende uitingen in print ontwikkeld:

 

Avonturengids

Met de avonturengids krijgen bezoekers en bewoners concrete tips om op ontdekkingsreis te gaan in de gemeente Ede. In deze gids staan suggesties om de gemeente te ontdekken in 24 uur of in 48 uur. Daarnaast is de gids aangevuld met leuke tips, bestaande uit een mix van toeristische highlights en de wat minder bekende plekjes.

De avonturengids wordt vanaf deze week verspreid via toeristisch-recreatieve bedrijven en organisaties. De gids is hier ook online te downloaden. Zo kan deze ook opgeslagen worden als boek.

 

Uitagenda Ede Stad

De speciale Ede Marketing-uitagenda verschijnt in augustus en september tweewekelijks in de Ede Stad.

Uw evenement ook in de spotlight? Gebruik ons aanmeldformulier.

Evenement aanmelden

ONLINE MIDDELEN


Online krijgt de zomercampagne op verschillende manieren aandacht:

 

Website

Voor de website van Bezoek-Ede is een campagnepagina ontwikkeld. Hier kan de avonturengids gedownload worden en zijn ook de 24-uurs en 48-uurs programma’s te vinden. Daarnaast is op deze pagina ook een zomer-uitagenda te vinden. Deze verwijst naar het totale agendaoverzicht.

 

Social media

Op social media wordt in de stijl van de campagne gecommuniceerd. In de posts staan de avonturengids en de 24- en 48-uurs programma’s centraal. Hier worden onder andere korte themavideo's voor ingezet, welke ook gebruikt worden voor advertising.

Bij communicatie via social media wordt ook gebruik gemaakt van de thema’s natuur, cultuur, actief, shoppen en culinair. Bij posts over de campagne wordt de hashtag #BlijfEdeOntdekken gebruikt.

 

Advertenties

Online wordt ook ingezet op advertising via Facebook, Instagram en Google Ads. In de eerste twee weken van de campagne wordt ook online via DPG geadverteerd.

INFLUENCERS OP PAD IN EDE


In de looptijd van de campagne nodigt Ede Marketing drie influencers uit om de regio te ontdekken. Zij vertegenwoordigen de volgende websites:

De kanalen van deze influencers hebben een groot bereik op social media en elk ontvangen zij meer dan 100.000 online bezoekers per maand. Tijdens hun bezoek aan de gemeente Ede volgen zij een programma dat gebaseerd is op de avonturengids en past bij hun thema's.

 

Uw locatie ook in de schijnwerpers?

Past uw locatie binnen één van de bovenstaande thema's en heeft u de influencers een passend programma te bieden? Laat het ons weten!

Locatie aanmelden
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.