Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

NIEUWSBRIEF
11 MAART 2021

Ede Marketing blijft u de komende periode attenderen op beslissingen en ontwikkelingen voor ondernemers en organisaties in de gemeente Ede, voorlopig met focus op retail, horeca, recreatie & toerisme en evenementen. 

In deze nieuwsbrief leest u meer over:
  • Samenwerking YouRockEde & Ede Marketing
  • Inspirerende eerste workshop 'Online aanwezigheid'
  • Pad van de Vrijheid genomineerd Wandelroute van het jaar
  • Lupine: een duurzaam alternatief
  • Basismaatregelen per 16 maart

SAMENWERKING YOUROCKEDE & EDE MARKETING

Een jaar geleden begon Janette Kroessen de Facebookgroep YouRockEde. Ede Marketing omarmt dit initiatief, waarbij beschilderde stenen op wandelpaden te vinden zijn. Door YouRockEde komen minder bekende locaties in gemeente Ede in de spotlights.

In samenwerking met Ede Marketing schilderde Janette op 20 stenen typerende iconen uit gemeente Ede. In een artikel op Edestad.nl werd uitgebreid aandacht besteed aan het initiatief.

Lees meer over YouRockEde

INSPIRERENDE EERSTE WORKSHOP 'ONLINE AANWEZIGHEID'

In samenwerking met Stichting Binnenstadsmanagement Ede en Digilab zette Ede Marketing het traject 'online aanwezigheid' op voor ondernemers in Ede centrum. Als onderdeel van het traject vond op 9 maart de eerste workshop plaats. De bijeenkomst was inspirerend en werd goed ontvangen.

Ede Marketing is van plan het traject ook aan te bieden aan ondernemers in andere sectoren en winkelgebieden binnen gemeente Ede. Meer weten over het huidige traject?

Lees meer over het traject

PAD VAN DE VRIJHEID GENOMINEERD WANDELROUTE VAN HET JAAR


TeVoet Online heeft het Pad van de Vrijheid genomineerd voor 'Wandelroute van het jaar'. Deze langeafstandsroute loopt voor een groot deel door gemeente Ede. Het Pad van de Vrijheid staat in het teken van de bevrijding van Nederland.

In gemeente Ede zijn veel wandelroutes te vinden. Op bezoek-ede.nl staat een selectie van mooie korte en lange wandelroutes voor bezoekers.
Ontdek de mooiste wandelroutes

LUPINE: EEN DUURZAAM ALTERNATIEF

In een serie video’s besteedt Ede Marketing aandacht aan inspirerende streekproducenten. In het kader van ‘Week Zonder Vlees’ is dit keer Lekker Lupine aan het woord.

De initiatiefnemers van Lekker Lupine zijn akkerbouwer André Jurrius en Marieke Laméris. Zij telen de lupineboon als eiwitrijke vleesvervanger. Ook vormt de boon een duurzaam alternatief voor de sojaboon, die vaak van ver geïmporteerd wordt.

Lees meer over Lekker Lupine en ontdek de voordelen van deze boon.

Maak kennis met de lupineboon

BASISMAATREGELEN PER 16 MAART

Bekijk alle maatregelen
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.