Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

UPDATE
23 SEPTEMBER 2021

Met deze update informeert Ede Marketing ondernemers en organisaties over ontwikkelingen in de gemeente Ede.

In deze update leest u meer over:
  • Najaarscampagne #KomEdeOntdekken
  • Nieuw: Edese kleurplaat mét bucketlist
  • Ondernemersmagazine gemeente Ede
  • Ede in magazine Landidee
  • Youri vlogt over Edese heide

NAJAARSCAMPAGNE #KOMEDEONTDEKKEN

In navolging van de succesvolle zomercampagne #BlijfEdeOntdekken, wordt in oktober en november de campagne voortgezet. De focus ligt in de herfstcampagne op Wandelen & Culinair (landelijk bereik) en in oktober Cultuurmaand Ede (lokaal en regionaal bereik). 
 

Zichtbaarheid

Met de inzet van posters, abri's en digitale schermen zal de campagne zichtbaar zijn in het straatbeeld. Online wordt campagne gevoerd met advertenties op social media en Google. Ook dit keer gaan influencers op pad om de gemeente Ede ontdekken.
 
Heeft u aanbod rondom de thema's wild, wandelen en culinair, zoals arrangementen, speciale menu's of activiteiten?

Neem contact met ons op

NIEUW: EDESE KLEURPLAAT MÉT BUCKETLIST

Speciaal voor de jongste bezoekers en bewoners van gemeente Ede, heeft Ede Marketing met behulp van Astrant een kleurplaat ontwikkeld. De kleurplaat toont streetart van Menno Anker. Op de achterkant staat een bucketlist met tips voor kinderen. Van activiteiten voor binnen en buiten tot tips in Het Nationale Park De Hoge Veluwe en meer.

De kleurplaat is verkrijgbaar bij VVV Informatiepunten, Bezoek Ede Folderpunten en verschillende verblijfsaccommodaties in de gemeente Ede. Een PDF-versie van de kleurplaat met de bucketlist is te downloaden via Bezoek-Ede.nl. Wilt u de kleurplaat ook uitdelen op uw locatie?

Bestel gratis de kleurplaat

ONDERNEMERSMAGAZINE GEMEENTE EDE

Half september is de nieuwste editie van het Ondernemersmagazine uitgekomen. Het thema van deze editie is ‘Food’. In het magazine maak je kennis met de smaakmakers uit de regio. Ook de zomercampagne #BlijfEdeOntdekken heeft een mooie vermelding gekregen.

Bekijk het Ondernemersmagazine

EDE IN MAGAZINE LANDIDEE

Ede Marketing neemt deel aan de herfstcampagne van Visit Veluwe. Dat is de reden dat de gemeente Ede wordt uitgelicht in een advertorial in het magazine Landidee. Hierin krijgen het ruiter- en mennetwerk, bronstexcursies en meerdere verrassende musea (zoals Museum Deelen en het Kröller-Müller Museum) een podium. Het magazine met het betreffende artikel verscheen op 22 september.

Het Edese aanbod wordt daarnaast ook in een artikel op de website van Landidee uitgelicht.

Meer Ede in de media

YOURI VLOGT OVER EDESE HEIDE

De heide stond er weer prachtig bij de afgelopen weken. Vlogger Youri Jongkoen maakte van de gelegenheid gebruik en vlogde - in opdracht van Ede Marketing - over dit typisch Edese struikje. In de video vertelt hij over het ontstaan, de ideale omstandigheden en het onderhoud van de heide.

Bekijk meer vlogs van Youri en andere natuurvideo's op ons Youtube-kanaal.

Bekijk de vlog van Youri
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.