Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

UPDATE
4 NOVEMBER 2021

Met deze update informeert Ede Marketing ondernemers en organisaties over ontwikkelingen in de gemeente Ede.

In deze update lees je meer over:
  • Nationaal Toerisme Transitieplan
  • Bloggers ontdekken Wild in Ede
  • Verwachting verblijfsbezoek 2021
  • Duitsland biedt groeikansen

NATIONAAL TOERISME TRANSITIEPLAN 

Op 26 oktober jl. hebben 15 destinatiemarketingorganisaties een voorstel voor een Nationaal Toerisme Transitieplan aangeboden aan de Tweede Kamer. Daarmee wordt beoogd om toerisme een volwaardige plek te geven in het economisch beleid van het komende kabinet. Het plan beschrijft ideeën voor een duurzaam herstel van de toeristische sector en hoe een duurzame, innovatieve bezoekerseconomie gerealiseerd kan worden.

Bekijk het conceptbeleid hier

BLOGGERS ONTDEKKEN WILD IN EDE 

In het kader van de campagne #KomWildOntdekken is Jody van Ongewoon Lekker aangeschoven bij het Störrig Festival. Tijdens deze culinaire ode aan de Veluwe genoot zij van zeven gangen aan wildgerechten van diverse foodstands. Benieuwd hoe zij het heeft ervaren? Lees haar blog hier.

Meer over de campagne

VERWACHTING VERBLIJFSBEZOEK 2021

De verwachte impact van corona op de toeristische bestedingen en de hoeveelheid inkomend en binnenlands bezoek is in kaart gebracht door het NBTC en gepresenteerd tijdens de Toerisme Top 2021. De conclusies voor 2021 zijn dat inkomend bezoek op het niveau van 1990 wordt verwacht, binnenlands bezoek op het niveau van 2019. 

De directe bestedingen van buitenlandse gasten dalen met minstens 30% ten opzichte van 2020. Het verblijfsbezoek is naar verwachting twee derde van het niveau van 2019. Voor 2022 wordt verwacht dat het binnenlands bezoek weer het niveau van pre-corona bereikt. Inkomend bezoek trekt ook aan maar bereikt zo’n 58% van 2019.

Bekijk de presentatie hier

DUITSLAND BIEDT GROEIKANSEN 

Duitsland is dé groeimarkt voor 2022. Duitsers zijn veelal geïnteresseerd in korte vakanties in Nederland. Ook liggen hun vakanties vaak net anders waardoor je met het aantrekken van Duitse gasten het seizoen kunt verlengen. Maar hoe boeken Duitsers? Wat zijn de laatste reistrends en welke invloed heeft COVID-19 op het reisgedrag van Duitsers? Met de Travel Trade Scan voor de Duitse markt van NBTC leer je de Duitse markt nog beter kennen. 

Je kunt je zichtbaarheid op de Duitse markt ook vergroten met een vermelding op onze Duitstalige website besuch-ede.de. Wordt jouw organisatie nog niet genoemd op deze website? Lever je vertaling bij ons aan via info@ede-marketing.nl

Lees de Travel Trade Scan
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons e-mailadres is:
info@ede-marketing.nl

Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
Update jouw voorkeuren of schrijf je uit.