Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

UPDATE
15 JULI 2021

Met deze update informeert Ede Marketing ondernemers en organisaties over ontwikkelingen in de gemeente Ede.

In deze update leest u meer over:
  • Ede Centrum verkozen tot 'Binnenstad met Potentie'
  • Zomercampagne in aantocht
  • Dorpenpagina's op Bezoek-Ede vernieuwd
  • Promoot uw evenement in Ede

EDE CENTRUM VERKOZEN TOT 'BINNENSTAD MET POTENTIE'

In 2020 werd Ede Centrum al genomineerd voor de titel 'Beste Binnenstad'. Onder meer de herinrichting van het Marktplein en de groenere binnenstad zijn voor de jury redenen geweest om Ede in de finale te plaatsen. Wegens corona is de uitreiking uitgesteld. Ede Centrum mag zich daarom een jaar lang 'Binnenstad met Potentie' noemen. 

Samen met Woerden, Leiden en Tilburg werd Ede gekozen uit een lijst van 85 binnensteden in Nederland. De vier plaatsen zijn uitgeroepen tot binnensteden waar de afgelopen 3 jaar de meeste en kwalitatief de meest hoogwaardige ontwikkelingen hebben plaatsgevonden.

Meer over de verkiezing

ZOMERCAMPAGNE IN AANTOCHT

Ede Marketing bereidt op dit moment samen met partners en de gemeente Ede een zomercampagne voor. In de campagneperiode, in de maanden augustus en september, ontvangen Edenaren, vakantievierders en dagbezoekers steeds actuele informatie en inspiratie. Ook wordt er een fysieke en digitale Avonturengids uitgebracht met tips voor uitjes.

De campagne roept iedereen op om op ontdekkingstocht te gaan in de gehele gemeente Ede. De eerste uitingen zullen begin augustus te zien zijn. Houd onze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven.

DORPENPAGINA'S OP BEZOEK-EDE VERNIEUWD

De website van Bezoek-Ede.nl is continu in ontwikkeling. In de afgelopen maanden zijn de wandel-, ruiter- en fietspagina’s uitgebreid. De afzonderlijke ‘dorpenpagina’s’ zijn nu ook doorontwikkeld. Dit met het oog op de zomervakantie en de verwachte bezoekers.

Elke dorpenpagina bevat informatie over de dorpen zelf en de attracties, horecalocaties en bezienswaardigheden. Alle dorpen zijn te vinden via hun eigen URL (bijvoorbeeld bezoek-otterlo.nl of bezoek-lunteren.nl). Deze URL's kunnen gebruikt worden om rechtstreeks naar de dorpenpagina's te verwijzen.

Mist er nog informatie over één van de dorpen? Laat het ons weten via info@ede-marketing.nl.

Bekijk de dorpenpagina's

PROMOOT UW EVENEMENT IN EDE

Organiseert u een evenement of activiteit binnen de gemeente Ede? Meld het dan via het aanmeldformulier op Bezoek-Ede.nl.

Aangemelde evenementen en activiteiten komen in aanmerking voor plaatsing in de Uitagenda op Bezoek-Ede.nl en Visitveluwe.nl. Ook kunnen deze meegenomen worden op sociale media, in nieuwsbrieven en in onze maandelijkse Uitladder in Ede Stad.

Evenement aanmelden
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.