Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

UPDATE
20 MEI 2021

Met deze update attendeert Ede Marketing ondernemers en organisaties op beslissingen en ontwikkelingen in de gemeente Ede.

In deze update leest u meer over:
  • September: Airborne Ede-maand
  • Recreatiezonering Veluwe
  • Ruiter- en mennetwerk geopend
  • Ondernemersmagazine mei
  • Corona-maatregelen per 19 mei

SEPTEMBER: AIRBORNE EDE-MAAND

Dit jaar staat de hele maand september in het teken van Airborne Ede en vinden drie grote herinneringsevenementen plaats: de Heideweek Airborne Avond met het Orkest Koninklijke Luchtmacht, de Airborne Luchtlandingen en Herdenking en het Pegasus Wandelfestival. Deze evenementen worden verbonden door culturele en educatieve dropzones zoals een klassendag, tentoonstellingen, muziek, vlaggen en nog veel meer.

Lees meer over de Airborne Ede-maand

RECREATIEZONERING VELUWE

De Veluwe is een prachtig natuurgebied. Om dat zo te houden, maakt de provincie Gelderland samen met terreinbeheerders, natuurorganisaties en gemeenten een plan: Recreatiezonering.

Met dit plan worden op de meest kwetsbare plekken planten en dieren beschermd door ze meer rust te bieden. Op andere plekken worden recreatiemogelijkheden juist verbeterd. Dit kan voor sommige recreatieondernemers gevolgen hebben. Heeft u vragen of behoefte aan een gesprek? Neem contact op met de gemeente.

Meer over de Recreatiezonering

RUITER- EN MENNETWERK GEOPEND

De werkzaamheden aan het ruiter- en mennetwerk tussen de gemeenten Ede, Wageningen en Renkum zijn voltooid. Het vernieuwde netwerk is woensdag 19 mei geopend door onder andere wethouder Peter de Pater.

Het nieuwe netwerk bestaat uit 200 kilometer ruiter- en menroutes. Langs de route liggen verschillende locaties waar ruiters hun paarden kunnen aanbinden en waar ruiter en paard kunnen overnachten.

Meer over paardrijden in Ede

ONDERNEMERSMAGAZINE MEI

Het nieuwe online Ondernemersmagazine van de gemeente Ede is verschenen. Dit keer krijgen lezers een kijkje in de keuken bij onder andere TANATEX en Atelier Revive. Ook wordt het actieplan voor een beter bereikbaar Ede-West toegelicht en vertelt zangeres Tineke Roseboom over online optreden in coronatijd. 

Lees het online magazine

CORONA-MAATREGELEN PER 19 MEI

Per 19 mei is de tweede stap gezet in het openingsplan. Dit zijn de belangrijkste wijzigingen:

  • Culturele en recreatieve buitenlocaties mogen open.
  • Bibliotheken en binnenlocaties voor kunst- en cultuurbeoefening mogen open.
  • Buitenterrassen mogen open van 6:00 tot 20:00 uur.
Lees meer over de wijzigingen
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.