Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

TIPS VOOR HET PINKSTERWEEKEND


Lekker naar buiten in het lange Pinksterweekend? Maak een voorjaarsspeurtocht, geniet van een PinksterPicknick of maak een mooie fietstocht in de buitenlucht en strijk neer op een terras... Er is genoeg te doen!

DE TIP VAN SUSANNE

Medewerker marketing en organisatie bij Ede Marketing 
“Mijn tip is om een lekker stuk te fietsen over de Eder Heide met de kinderen met als tussenstop de Eder schaapskooi om schapen te aaien en Natuurcentrum Veluwe om in de natuurtuin te struinen en het blotevoetenpad te lopen. De fietstocht sluit je helemaal goed af op het terras van Bloem voor een lekkere pannenkoek met ranja." 


Meer tips en inspiratie? Kijk op www.bezoek-ede.nl.

PINKSTERWEEKEND-TIPS


Op zoek naar een activiteit voor het hele gezin? Bekijk hieronder een aantal leuke opties: 

PINKSTERPICKNICK

Maanlanders Muziektheater nodigt je op 4 en 5 juni uit voor de PinksterPicknick, een vrolijk theatraal concert in de openlucht. Dus vul een mand met lekkers, neem een kleedje mee en geniet van een muzikale picknick!

VOORJAARSSPEURTOCHT

De Voorjaarsspeurtocht van Natuurcentrum Veluwe kun je nog tot en met tweede pinksterdag lopen. Langs de route hangen allerlei vragen over de lente. Alle goede antwoorden vormen samen een lente-slagzin!

TEGELROUTE 

Heb je zin in een kunstzinnig uitje? Wandel of fiets dan de Tegelroute in Lunteren en bekijk ruim 50 tegels. Onderweg leer je meer over elk verhaal achter de tegels.
Meer Pinkster-activiteiten

WERELD FIETSDAG


Vrijdag 3 juni is het Wereld Fietsdag. Wereldwijd wordt er op deze dag gevierd hoe fijn het is om te fietsen. En hoe kun je dat nu beter doen dan door een mooie fietstocht te maken? In en rond Ede liggen veel mooie brede, veilige en comfortabele fietspaden. Deze slingeren door bos en heide en liggen langs de populaire knooppuntenroutes. Op de fiets ontdek je de meest diverse natuurgebieden van Nederland. 
Bekijk de mooiste fietsroutes

DAG VAN HET KASTEEL


Maandag 6 juni is het de Dag van het Kasteel, verschillende kastelen en buitenplaatsen zijn op deze dag opengesteld. In de gemeente Ede staan diverse kastelen, zoals HoekelumKernhem en De Bruinhorst. Maar er is meer... Zo vind je in Ede prachtige buitenplaatsen en landgoederen die zeker een bezoek waard zijn. 
Ontdek de kastelen & buitenplaatsen in Ede

SELECTIE EVENEMENTEN

Dit overzicht is onder voorbehoud

4 juni 

Lunterse Dweil & Shantydag

7 t/m 10 juni 

Avondvierdaagse Ede

8 juni 

Rondleiding over Landgoed Kernhem

11 juni 

Schaapscheerdersfeest

18 juni

Ede Dweilstad

20 juni

De Kikkerprins

22 juni

Beeldenrondleiding Ede centrum

25 juni

Straattheaterfestival - Zomerbries Ede
Bekijk meer evenementen

TOP 3 #MOOIEDE

Heb jij ook een mooie foto gemaakt in de gemeente Ede? Deel deze met ons via #MooiEde en wie weet zie je jouw foto terug op @Bezoek_Ede en in deze nieuwsbrief.
Volg ons op Instagram
DE KOEPEL, LUNTEREN
@living_legend_cycling
OTTERLO
@maikel.lonis.photography
EDE
@astrant_ede
 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2022 Ede Marketing, Alle rechten voorbehouden.