Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

HEMELVAARTSWEEKEND!


Ga je een rondje dauwtrappen tijdens Hemelvaart off bezoek je liever Concours Hippique, het Straatjutters Kidsfestival of één van de andere activiteiten in de regio? Dit zijn onze tips tijdens het Hemelvaartsweekend:

DE TIP VAN TRUIDA

Veluwegids bij de Waldhoorn in Otterlo
“Mijn tip voor het Hemelvaartsweekend: kies een heerlijke wandel- of fietsroute rondom Otterlo. Begin je dag met koffie en appelgebak, start je route en ontdek de diverse landschappen en dieren die op de Veluwe te vinden zijn. Eindig je dag met een borrel en een Veluws plankje op een zonnig terras in het pittoreske dorpje Otterlo. Geniet van de Veluwe!" 

Meer tips en inspiratie? Kijk op www.bezoek-ede.nl.

RONDJE DAUWTRAPPEN


Traditiegetrouw staat dauwtrappen op het Hemelvaartsdag-programma. Dit jaar ook in alle vroegte op pad? Dan zijn er deze activiteiten: 

GRATIS DAUWTRAPPEN OP DE HOGE VELUWE

Op Hemelvaartsdag krijg je van 6:00 uur tot 8:00 uur gratis entree voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Ga je vervolgens bij het Parkrestaurant ontbijten of kies je voor het dauwtrap-picknickpakket? Vergeet niet te reserveren! 

DAUWTRAPPEN EN FOTOGRAFEREN

STALL organiseert op Hemelvaartsdag een vroege wandeling met twee (amateur)fotografen. Je start met koffie en vervolgens fiets je naar de Noord Ginkel om te dauwtrappen. De activiteit wordt afgesloten bij STALL met een heerlijk luxe ontbijt.

FIETSDAUWTRAPTOCHT

Natuurcentrum Veluwe organiseert op Hemelvaartsdag een fietstocht op de vroege ochtend. Vaak hangen er nog dauwdruppels, wat een prachtig gezicht is. Ook zie je de vroege vogels, kun je wild in de verte spotten of hoor je miauwende buizerds.
Meer activiteiten met Hemelvaart
Concours Hippique in Bennekom op Hemelvaartsdag

SELECTIE EVENEMENTEN

Dit overzicht is onder voorbehoud

20 mei

Singer Songwriter Festival Cultura

20 mei 

Torenrondleiding Oude Kerk Ede

20 mei 

Chocolade workshop bij Banketbakkerij Mekking

26 mei 

Straatjutters Kidsfestival

26 mei

Concours Hippique Bennekom

26 mei

Wildfietstocht met Veluwe Gids

Dagelijks tot en met 6 juni

Voorjaarsspeurtocht Natuurcentrum Veluwe

Dagelijks tot en met 1 juli

Edese Wandelchallenge
Bekijk meer evenementen

TOP 3 #MOOIEDE

Heb jij ook een mooie foto gemaakt in de gemeente Ede? Deel deze met ons via #MooiEde en wie weet zie je jouw foto terug op @Bezoek_Ede en in deze nieuwsbrief.
Volg ons op Instagram
ENKA EDE
@esthermaartje
KERNHEMSE BOS
@1954anya 
OTTERLO
@silas_mulan
 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2022 Ede Marketing, Alle rechten voorbehouden.