Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

GA JE MEE OP AVONTUUR?

 

Winkelen, fietsen, wandelen & festivals... 
Of liever natuur, cultuur en rijke historie?
Als je in gemeente Ede bent, dan hoef je niet meer weg. 
Sterker nog, dan wíl je niet meer weg.


Dit weekend start de zomervakantie in Ede. Heb jij al plannen gemaakt? In gemeente Ede kun je eindeloos fietsen, wandelen en paardrijden. Of breng een bezoek aan een museum, herbeleef de militaire geschiedenis, proef de streekproducten of ga naar een leuk evenement.

DE TIP VAN ERIK
Bestuurder Ede Marketing

“In onze regio kun je niet alleen veel proeven van lokale producten, maar er wordt ook heel veel gemaakt. Veel meer dan we vaak denken! En dat zie je goed als je met de fiets richting De Klomp of Ederveen gaat. Kies eens voor een route over de industrieterreinen en verbaas je over de indrukwekkende gebouwen en bedrijfsnamen op de Frankeneng, Heestereng en (via het tunneltje van de Maxwellstraat) over het Schuttersveld en de Kievietsmeent. Elke keer weer denk ik ‘Hier gebeurt wat’. Ook daar mogen we trots op zijn en volop van genieten.” 

Meer tips en inspiratie? Kijk op www.bezoek-ede.nl.

GA OP PAD MET DE AVONTURENGIDS


Speciaal voor de liefhebber is er een heuse Avonturengids ontwikkeld waarmee je op pad kunt in Ede. De gids staat vol tips en een compleet reisprogramma voor 24 of 48 uur, handig! Hoeveel kun jij zien en doen in 24 of 48 uur?

 

Download snel de gids en haal álles uit jouw bezoek aan Ede en de Veluwe.

Download de Avonturengids!

ONTDEK EDE IN 24 OF 48 UUR

 

Ben je een dag in Ede en omgeving? Met het 24-uurs programma pak je alle hotspots mee! Cultuur, natuur, shoppen en culinaire highlights; alles staat in dit programma. 


 

 

Heb je tijd voor een langer bezoek? Met het 48-uurs programma ontdek je nóg meer moois in deze regio. En... je slaapt en eet natuurlijk op de fijnste plekken! 
Meer Ede ontdekken


VOOR EEN BEZOEK AAN EDE

SPOT DE EDESE BIG FIVE

Wist je dat we hier een eigen Big Five hebben? Als je benieuwd bent welke dit zijn en als je ze in het echt wil spotten, breng dan een bezoek aan het Natuurcentrum Veluwe
Tip: Ga eens met de natuurgids mee op excursie naar de Wildkansel.

Meer natuurtips

MENTOCHT OVER DE VELUWE

Actieve avonturiers kunnen zich ook goed vermaken! Met ruim 200 kilometer aan ruiterpaden, uitdagende MTB-routes en eindeloze wandelroutes, is er voor ieder wat wils.
Tip: Wel eens gedacht aan een mooie mentocht over de Veluwe?

Meer actieve tips

SFEERVOL OVERNACHTEN

Terwijl je overdag op pad gaat in gemeente Ede kun je 's avonds genieten van een fijn logeeradres. Kies bijvoorbeeld eens voor een overnachting in een boomhut, in een bed & breakfast of op een gezellige camping. 

Meer over de accommodaties

EVEN AFKOELEN?

 

Ben je tussen alle avonturen door wel even toe aan wat verkoeling? Hier vind je genoeg ijssalons waar je de lekkerste smaken ijs kunt proeven. En voor de echte verfrissing, neem je een duik in een van de drie fijne buitenzwembaden.  

Bekijk de koele opties

SELECTIE EVENEMENTEN


8 t/m 10 juli

Zomerfeesten Museumplein Ede


9 juli

Food & Fun Street Fair Ede - World Food Center


13 juli   

Vollemaanswandeling Wekeromse Zand


20 juli  

ZomerFair Harskamp


21 t/m 31 juli

SummerBeach Ede


23 en 24 juli

Zomerfair Kasteel Hoekelum


6 augustus    

Shantykorenfestival Ede

Meer evenementen
Dit overzicht is onder voorbehoud

TOP 3 #MOOIEDE

Heb jij ook een mooie foto gemaakt in de gemeente Ede? Deel deze met ons via #MooiEde en wie weet zie je jouw foto terug op @Bezoek_Ede en in deze nieuwsbrief.
Volg ons op Instagram
KREELSEPAD, EDE
@picturesby_rt
EDE
@marskiekjes
 
DE KOEPEL, LUNTEREN
@chrissie_hartman
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2022 Ede Marketing, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven op onze nieuwbrief via de website of heeft aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden.

Ons e-mailadres is:
info@ede-marketing.nl

Aanpassen hoe je deze e-mails ontvangt?
Update je voorkeuren of schrijf je uit.