Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

UPDATE
26 AUGUSTUS 2021

Met deze update informeert Ede Marketing ondernemers en organisaties over ontwikkelingen in de gemeente Ede.

In deze update leest u meer over:
  • Influencers bezoeken Ede
  • Informatiegids Ede Centrum
  • Promotiemateriaal bestellen
  • Uitagenda in Ede Stad
  • E-training Musea & Attracties 
  • Ede Marketing breidt uit

INFLUENCERS BEZOEKEN EDE

Voor de zomercampagne #BlijfEdeOntdekken zijn influencers op avontuur gegaan in de gemeente Ede. Elke influencer ontving een programma passend bij de doelgroep van hun website en bij het thema 'Actief & Natuur', 'Culinair & Cultuur' en 'Op pad met kinderen'.

Expeditie Aardbol

Stéphanie van Expeditie Aardbol ontdekte cultureel en culinair Ede. Ze bezocht o.a. de kleurrijke streetart, Het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum én Het Smaakpark en Jorisbrood. Lees haar verslag hier.
 

Outdoor Dichtbij

Monique van Outdoor Dichtbij ontdekte gemeente Ede op een avontuurlijke en actieve manier. Dit deed zij onder meer met een wandeling via de Heidebloemplas naar De Mossel, een mentocht langs de bloeiende heide, een wildwandeling in de schemer én een mountainbiketocht. Lees haar verslag hier.
Meer over de zomercampagne

INFORMATIEGIDS EDE CENTRUM

Das Communicatie heeft in samenwerking met Ede Marketing en Ede Centrum onlangs de informatiegids in een nieuw jasje gestoken. De gids is huis-aan-huis verspreid in Ede en bevat informatie over winkelen, horeca, cultuur en natuur. Inclusief handige plattegrond van het centrum. 

Bekijk de gids

PROMOTIEMATERIAAL BESTELLEN

Bij diverse toeristisch-recreatieve locaties in de gemeente Ede zijn de Avonturengids en Toeristische Inspiratiekaart te vinden. Bewoners en bezoekers die interesse hebben in deze materialen kunnen deze kosteloos bij één van de punten ophalen. Heeft u nog gidsen of kaarten nodig? Wij komen graag nieuwe materialen langsbrengen. 

De Avonturengids en de Toeristische Inspiratiekaart zijn ook online te downloaden.

Bestel nieuwe promotiematerialen

UITAGENDA IN EDE STAD

De hele zomer tot en met september staat de UITAGENDA twee keer per maand op de gemeentepagina's in de Ede Stad. Dit aanbod is een selectie van evenementen in de Gemeente Ede en verwijst door naar het uitgebreide overzicht op bezoek-ede.nl/agenda. Kijk voor alle voorgaande edities op de website van Ede Marketing

TIP: heb je een digitaal scherm? Download het PDF-bestand van onze website en presenteer deze op je scherm aan jouw gasten. Heb je een ander bestandstype nodig? Neem dan even contact met ons op. 

Bekijk de agenda in de krant

E-TRAINING MUSEA & ATTRACTIES

Front-office medewerkers uit het toeristisch bedrijfsleven kunnen via Visit Veluwe de e-training 'Musea en Attracties op de Veluwe' volgen. Tijdens de training leren zij meer over grote en kleinere musea en andere attracties op de Veluwe. Hiermee kunnen zij gasten nóg beter van dienst zijn. Na afloop ontvangen de cursisten een certificaat van deelname. 

Naar de training

EDE MARKETING BREIDT UIT

Op 23 augustus jl. is Yonta gestart bij Ede Marketing. Als marketing en communicatie medewerker werkt ze twee dagen in de week mee aan diverse projecten en campagnes. Yonta heeft al ervaring in de destinatiemarketing en zet haar kennis en ervaring in om Ede Marketing te ondersteunen. Wij zijn erg blij met haar komst! 

Team Ede Marketing
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.