Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

UPDATE
1 JULI 2021

Met deze update informeert Ede Marketing ondernemers en organisaties over ontwikkelingen in de gemeente Ede.

In deze update leest u meer over:
  • Voorbereid de zomer in
  • Duitstalige website Besuch-Ede gelanceerd
  • Bezoek-Ede Uitagenda in Ede Stad
  • Drukteradar op Bezoek-Ede
  • Start campagne #VRIJMIBO Ede Centrum

VOORBEREID DE ZOMER IN

De zomervakantie staat voor de deur en het aantal (Nederlandse en internationale) toeristen op de Veluwe zal de komende tijd flink toenemen. Door uw personeel goed voor te bereiden, kunnen toeristen optimaal te woord worden gestaan.

Visit Veluwe biedt kosteloos (!) e-learnings aan om zo van alle nodige kennis over gemeente Ede en de Veluwe op de hoogte te zijn en te blijven. Daarnaast is via het Veluwe Dashboard een overzicht van alle evenementen op de Veluwe te vinden. De informatie in het dashboard wordt verzameld bij alle toeristische partijen uit de regio, waaronder Ede Marketing.

Bekijk het trainingsaanbod

DUITSTALIGE WEBSITE BESUCH-EDE GELANCEERD

In de afgelopen maanden heeft Ede Marketing voorbereidingen getroffen voor de start van het toeristisch seizoen. Nu ook de grenzen met onze oosterburen opengaan, is de verwachting dat meer Duitse toeristen vakantie komen vieren op de Veluwe. 

Om hen optimaal te kunnen informeren is er vanaf 1 juli - naast de website in het Nederlands en Engels - ook een Duitstalige toeristische website: www.besuch-ede.de. De ontwikkeling van de website is tot stand gekomen met ondersteuning van Interreg Deutschland-Nederland.

Heeft u een toeristisch-recreatieve locatie en wilt u zichtbaar zijn op Besuch-Ede.nl? Lever dan bij ons een Duitse omschrijving van uw locatie aan.

Locatie aanmelden in het Duits

BEZOEK-EDE UITAGENDA IN EDE STAD

Ede Marketing publiceert vanaf nu elke laatste woensdag van de maand een Uitagenda in Ede Stad. Dit evenementenoverzicht toont (een selectie van) evenementen en exposities die plaatsvinden in de gemeente Ede. Het aanbod verwijst door naar het uitgebreide overzicht op bezoek-ede.nl/agenda.

Uw evenement ook in de Uitagenda én op Bezoek-Ede.nl? Meld deze dan aan via ons aanmeldformulier om hiervoor in aanmerking te komen.

Evenement aanmelden

DRUKTERADAR OP BEZOEK-EDE

Ook dit jaar staat de drukteradar, ontwikkeld door Visit Veluwe, op bezoek-ede.nl. Deze radar geeft live inzicht in drukke en rustige plekken in de regio. Zo zien bezoekers en bewoners voordat ze op stap gaan waar het druk is en wat rustige alternatieve locaties of bezoektijden zijn.

Uw toeristisch-recreatieve locatie of horecagelegenheid ook op de Drukteradar? Neem contact met ons op.

Naar de Drukteradar op Bezoek-Ede.nl

START CAMPAGNE #VRIJMIBO
EDE CENTRUM

Maandag 28 juni is de campagne #VRIJMIBO van Stichting Binnenstadsmanagement Ede (SBE) van start gegaan. Nu een bezoek aan horecagelegenheden weer mogelijk is, wil SBE de vrijdagmiddagborrel nieuw leven inblazen.

SBE roept alle horecaondernemers op om iets extra's aan te bieden op de vrijdagmiddag, zoals een lekker kaasplankje of extra borrelnootjes. Medeorganisator worden? Stuur dan een mail naar SBE of messengerbericht naar de Facebookpagina van Ede Centrum.

Mail naar SBE
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.