Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

NIEUWSBRIEF
8 APRIL 2021

Ede Marketing attendeert u op beslissingen en ontwikkelingen voor ondernemers en organisaties in de gemeente Ede, voorlopig met focus op retail, horeca, recreatie & toerisme en evenementen. 

In deze nieuwsbrief leest u meer over:
  • Ede Marketing jaarverslag 2020
  • Gemeente Ede in de media
  • Influencer Bas Smit bezoekt Gelderland
  • Subsidieregeling voor evenementen bij annulering

EDE MARKETING JAARVERSLAG 2020

Vanaf nu is het Ede Marketing jaarverslag 2020 online in te zien. In maart 2020 werd duidelijk dat het geen ‘gewoon’ jaar zou worden. Ondanks de omstandigheden heeft het team van 3.5 fte het jaarplan met accentveranderingen grotendeels uit kunnen voeren.

Bekijk het jaarverslag

GEMEENTE EDE IN DE MEDIA

Het nieuwe Veluwe bezoekersmagazine is onlangs verschenen en is verkrijgbaar bij VVV's, toeristische informatiepunten en verblijfsaccommodaties op de Veluwe. Het magazine is ook online te bekijken. Gemeente Ede komt aan bod met de onderwerpen actief in de natuur (pagina 18 en 19) en militaire historie (pagina 58).

Onlangs verscheen ook de Vrijetijdkrant Ede. Voor deze voorjaarseditie werd Ede Marketing geïnterviewd over streetart (pagina 3) en actief beleven in de natuur (pagina 17).

Bekijk Ede in de media

INFLUENCER BAS SMIT BEZOEKT GELDERLAND

Influencers Bas Smit en Nicolette van Dam werken aan het vakantieboek 'Nederland heeft alles'. Hiervoor reizen zij door heel Nederland op zoek naar de leukste plekjes en uitjes. Het koppel bezoekt ook Gelderland, met waarschijnlijk ook een tussenstop in de gemeente Ede.

Ede Marketing wil meer samenwerken met bloggers, vloggers en andere influencers. Wie moet volgens u écht een bezoek brengen aan de gemeente Ede? Laat het ons weten!

Geef een tip door

SUBSIDIEREGELING VOOR EVENEMENTEN BIJ ANNULERING

Het kabinet heeft een subsidieregeling voor evenementorganisatoren gepresenteerd. Hiermee kunnen evenementenorganisatoren weer aan de slag met het plannen en organiseren van evenementen vanaf 1 juli 2021.

Wanneer de geplande evenementen toch niet door kunnen gaan vanwege de coronamaatregelen, ontvangen organisatoren het grootste deel van de gemaakte kosten terug als gift van het Rijk. Overige kosten worden vergoed in de vorm van een lening.

Lees meer over de subsidieregeling
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.