Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

NIEUWSBRIEF
26 FEBRUARI 2021

Ede Marketing blijft u de komende periode attenderen op beslissingen en ontwikkelingen voor ondernemers en organisaties in de gemeente Ede, voorlopig met focus op retail, horeca, recreatie & toerisme en evenementen. 

In deze nieuwsbrief leest u meer over:
  • Lente-shoppen
  • Winterhike Dutch Outdoors geslaagd
  • Peter van HV Catering over streekproducten
  • Basismaatregelen per 3 maart

LENTE-SHOPPEN


De lente staat voor de deur! Tijd om de winterkleding op te bergen en ruimte te maken voor een frisse, nieuwe lente-garderobe. Om lokale ondernemers te helpen met de verkoop van hun lente- en zomercollectie, staan op bezoek-ede.nl online 'modeflitsen' van lokale ondernemers.

Van enkele ondernemers uit Ede Centrum zijn al filmpjes geplaatst. Ook uw nieuwe collectie op onze website? Maak een filmpje en stuur deze naar ons via e-mail.
Stuur een modeflits in

WINTERHIKE DUTCH OUTDOORS GESLAAGD

Op initiatief van Dutch Outdoors werd onlangs een corona-proof winterhike in Ede georganiseerd. Aan de wandeltocht deden maar liefst 44 vrouwen mee. In duo’s genoten zij van het winterse landschap in Ede. Inschrijvingen kwamen uit heel Nederland.

De route werd opgezet in samenwerking met Ede Marketing. Een mooie manier om wandelaars kennis te laten maken met de wandelmogelijkheden en het diverse landschap in Ede. Als Ede Marketing ondersteunen we dit soort initiatieven graag.

Lees meer over de winterhike

PETER VAN HV CATERING OVER STREEKPRODUCTEN


Ede heeft veel inspirerende streekproducenten. In een serie video’s besteedt Ede Marketing aandacht aan deze ondernemers.

In de derde video is Peter Verburgh van HV Catering aan het woord. Hij vertelt hoe boeren en consumenten in de gemeente Ede steeds meer samenwerken rond streekproducten. Weten welke producenten en bedrijven in Ede streekproducten maken en gebruiken?
Ontdek de smaak van Ede

BASISMAATREGELEN PER 3 MAART

Bekijk alle maatregelen
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.