Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

LET'S CELEBRATE HEIDEWEEK!

 

Van 19 tot en met 27 augustus vieren we de Heideweek! Het thema van dit jaar is: Let's Celebrate Heideweek! Tijdens deze jaarlijkse feestweek vinden er in alle dorpen van de gemeente Ede evenementen plaats. We lichten wat leuke tips uit:

DE TIP VAN MARIA

Bestuurslid Communicatie en PR Heideweek
'Het is eigenlijk té moeilijk om maar één tip te geven. Alles in de Heideweek is leuk! Maar als ik dan toch moet kiezen: Het Paarse Hartenfeest op donderdag 25 augustus op ‘s Heerenloo. Zo’n dag waarop je ziet dat puur geluk en oprechte blijdschap echt in kleine dingen zit. Het Paarse Hartenfeest is niet alleen voor bewoners en begeleiders. Iedereen is vanaf 11.00 uur van harte welkom!'
 

Meer tips en inspiratie? Kijk op www.bezoek-ede.nl.
 

DIT IS DE HEIDEWEEK:

Meer over de Heideweek

HEIDEWEEK HIGHLIGHTS

HEIDEMARKT EDE

Op 19 augustus wordt de Heidemarkt georganiseerd. Verspreid door het centrum van Ede staan verschillende kramen en wordt oud folklore afgewisseld met entertainment. 

HEIDE-OPTOCHT

Op 20 augustus staat de Heide-optocht op het programma. De feestelijke optocht - met als thema Let's Celebrate Heideweek - trekt door het centrum van Ede. 

KOM EEN BOSJE HEIDE KNIPPEN

Heide mag je gewoonlijk niet knippen of plukken, maar wel op 20 & 21 augustus bij Het Nationale Park de Hoge Veluwe. Op deze dagen help je het natuurgebied onderhouden door een mooi bosje heide te knippen! 

VLEGELDAG BENNEKOM

Op 24 augustus vindt de Vlegeldag Bennekom plaats. Dit oogstfeest wordt al 30 jaar lang gevierd tijdens de Heideweek. Het is een dag waarop er elk jaar duizenden bezoekers naar Bennekom komen om te genieten van gezelligheid, nostalgie en folklore.

Foto: Bert Vos
Bekijk alle Heideweek-evenementen

HEIDEHOOGHEDEN


Tijdens de Heideweek is een grote rol weggelegd voor Heidekoningin 'Calluna' en Heideprinses 'Erica'. Deze Heidehoogheden zijn hét visitekaartje van de gemeente Ede. Een jaar lang bezoeken zij zo'n 50 evenementen binnen en buiten de gemeente Ede. Maar het belangrijkste moment is natuurlijk de Heideweek! Op de Kroningsavond worden de nieuwe Heidehoogheden bekendgemaakt.
Foto: Fotostudio Albert
Meer over de Heidehoogheden

TOP 3 #MOOIEDE

Heb jij ook een mooie foto gemaakt in de gemeente Ede? Deel deze met ons via #MooiEde en wie weet zie je jouw foto terug op @Bezoek_Ede en in deze nieuwsbrief. 
Volg ons op Instagram
HOEKELUMSE BOS
@rinie_fotografie
GINKELSE HEIDE
@bijzonderplekje 
 
WEKEROMSE ZAND
@a.s.willemsen
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2022 Ede Marketing, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven op onze nieuwbrief via de website of heeft aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden.

Ons e-mailadres is:
info@ede-marketing.nl

Aanpassen hoe je deze e-mails ontvangt?
Update je voorkeuren of schrijf je uit.