Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

EROPUIT MET PASEN!


Paaseieren zoeken, uitgebreid brunchen en samen op pad... Het lange paasweekend komt eraan! Er is genoeg te zien en doen met het lekkere weer dat voorspeld is. Bekijk hier onze paastips:

DE TIP VAN XANDER

Binnenstadsmanager voor Stichting Binnenstadsmanagement Ede in Ede centrum
“De lente is begonnen, de zon schijnt en we kunnen weer naar buiten. In Ede zijn we verwend met de prachtige natuur om ons heen. Met Pasen, Koningsdag en Bevrijdingsdag in het vooruitzicht is het ook volop genieten op een van de vele terrasjes. De kinderen rennen heerlijk door de bedriegertjes op het Marktplein en het enige dat je hoeft te doen is genieten.”


Meer tips en inspiratie? Kijk op www.bezoek-ede.nl.

PAASACTIVITEITEN

VOORJAARSSPEURTOCHT

Vanaf Goede Vrijdag (15 april) t/m tweede pinksterdag (6 juni) kun je de Voorjaarsspeurtocht van Natuurcentrum Veluwe wandelen. Langs de route vind je allerlei vragen over de lente. Alle goede antwoorden vormen samen een lenteslagzin!

PAASEIEREN ZOEKEN

Op zaterdag 16 april kun je in het centrum van Ede op zoek gaan naar paaseieren. Bij verschillende winkels en horecaondernemers worden paaseitjes verstopt en kun je sparen voor een volle strippenkaart. Bij de Paaskolk in Lunteren kun je zaterdag ook paaseieren zoeken en leuke prijzen winnen!

PAASPRAISE EDE

Op eerste paasdag vindt de Paaspraise plaats op het Marktplein bij de Molenstraat in Ede. Er worden liederen gezonden onder begeleiding van het muziekkorps van het Leger des Heils. 
Bekijk alle paasactiviteiten

SMAKELIJK PASEN! 


Op eerste en tweede paasdag kun je bij verschillende locaties terecht voor een heerlijke paasbrunch. Ga bijvoorbeeld naar het SmaakPark, De Lunterse Boer of Restaurant De Houtzagerij. Of kies voor de Paas High Tea van Kasteel Hoekelum. 

Bekijk meer smakelijke opties

WANDELEN IN DE ZON

Ga na je paasbrunch lekker naar buiten om te genieten van een mooie wandeling én het prachtige weer! We hebben de leukste wandelingen in gemeente Ede voor je verzameld: van korte kinderroutes tot uitgebreide wandelroutes van meer dan 10 kilometer. 
Bekijk de mooiste wandelingen

GEEN EIEREN, MAAR STENEN ZOEKEN

Ken jij You Rock Ede? Verspreid door Ede liggen allerlei gekleurde stenen, in verschillende soorten en maten. Hoeveel spot jij er? Zodra je er een hebt gevonden kun je hem laten liggen, op een andere plek neerleggen, zelf houden of weggeven: het mag allemaal!
Meer over You Rock Ede

TOP 3 #MOOIEDE

Heb jij ook een mooie foto gemaakt in de gemeente Ede? Deel deze met ons via #MooiEde en wie weet zie je jouw foto terug op @Bezoek_Ede en in deze nieuwsbrief.
Volg ons op Instagram
HET WEKEROMSE ZAND
@tom.vogels
BENNEKOM
@iedakyu
BENNEKOM
@dronewageningen
 
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2022 Ede Marketing, Alle rechten voorbehouden.