Copy

Bekijk deze e-mail in uw browser

UPDATE
12 AUGUSTUS 2021

Met deze update informeert Ede Marketing ondernemers en organisaties over ontwikkelingen in de gemeente Ede.

In deze update leest u meer over:
  • Nieuw: toeristische inspiratiekaart
  • Ede centrum ontwikkelt
  • Avonturengids groot succes
  • Promoot uw evenement in Ede
  • Youri op pad voor Bezoek-Ede

NIEUW: TOERISTISCHE INSPIRATIEKAART

Ede Marketing heeft een toeristische inspiratiekaart ontwikkeld. Bezoekers kunnen deze kosteloos afhalen bij toeristische locaties in de gemeente Ede, zoals onder andere onze VVV Informatiepunten.

De toeristische inspiratiekaart laat zien wat voor leuks en moois er te beleven is in de gemeente Ede. Met iconen worden tips gegeven voor routes en activiteiten, maar ook voor het bezoeken van musea, natuurgebieden en restaurants. Zo ontdekt de toerist de mooiste plekken van Ede.

Meer over onze producten

EDE CENTRUM ONTWIKKELT

De gemeente Ede werkt samen met bewoners en ondernemers om het centrum gezelliger, groener en compacter te maken. Er komen kleinere gebieden met elk een eigen karakter en in het midden een winkelhart. De combinatie van wonen, winkelen en horeca in opgeknapte of nieuwe panden maakt het centrum gastvrijer. 

De ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat Ede werd verkozen tot 'Binnenstad met Potentie'. In samenwerking met de gemeente Ede en Ede centrum brengt Ede Marketing dit de komende tijd meer onder de aandacht. We gaan dit onder andere doen door berichten met informatie en weetjes over Ede centrum te delen via de Bezoek-Ede kanalen.

Meer over Ede centrum

AVONTURENGIDS GROOT SUCCES

De Avonturengids die is ontwikkeld voor de campagne ‘Blijf Ede Ontdekken’ is nu al een succes onder bewoners en bezoekers van Ede! Online is de gids in één week al ruim 750 keer gedownload. Wie een fysiek exemplaar zoekt, vindt die bij een van de toeristisch-recreatieve locaties in gemeente Ede. Onder deze locaties zijn 10.000 stuks verspreid.

Bewoners en bezoekers die interesse hebben in de online Avonturengids, kunnen deze downloaden via Bezoek-Ede.nl.

Naar de Avonturengids

PROMOOT UW EVENEMENT IN EDE

Organiseert u een evenement of activiteit binnen de gemeente Ede? Meld het dan via het aanmeldformulier op Bezoek-Ede.nl.

Aangemelde evenementen en activiteiten komen in aanmerking voor plaatsing in de Uitagenda op Bezoek-Ede.nl en Visitveluwe.nl. Ook kunnen deze meegenomen worden op sociale media, in nieuwsbrieven en in onze tweewekelijkse Uitladder in Ede Stad.

Evenement aanmelden

YOURI OP PAD VOOR BEZOEK-EDE

Natuurvlogger Youri Jongkoen ging weer op pad in de Edese natuur voor Bezoek-Ede. Dit keer vlogt hij over de Edese Big 5. Hij vertelt over de dieren die tot deze Big 5 behoren, wat hen kenmerkt én hoe je ze zelf kunt spotten.

Bekijk meer vlogs van Youri en andere natuurvideo's op ons Youtube-kanaal.

Bekijk de vlog van Youri
Website
Facebook
Instagram

Copyright © Ede Marketing 2021, alle rechten voorbehouden.

Ons email adres is:
info@ede-marketing.nl

Wilt u veranderen hoe u deze emails ontvangt?
Update uw voorkeuren of schrijf u uit.