Copy

HSFCon 2021

Nieuwsbrief 2: HSFCon gaat dóór!


Beste liefhebber van al het fantastische,
Team HSFCon wenst je het allerbeste voor 2021 en hoopt dat de feestdagen ondanks alle beperkingen toch mooi geweest zijn voor jou en je naasten.

We beginnen 2021 met goed nieuws:
HSFCon gaat dóór! Nadat 2020 een jaar was om snel naar de geschiedenis van de toekomst te schuiven, gaan we in 2021 elkaar zien in Sneek, en wel in het weekend van 20 en 21 november. Hotel Van der Valk Sneek wordt de plek waar het allemaal gaat gebeuren. De kaartverkoop staat vanaf nu open via onze website. Binnenkort volgt er meer informatie over het programma, de Eregasten en de gasten. Tot ziens in november!


HSFCon heeft een nieuw logo!
Vanaf nu gaat HSFCon verder met een prachtig tot de verbeelding sprekend logo. We zoeken nog een goede bijnaam voor onze lievelings-space-tentakel, dus mocht je suggesties hebben, dan zijn die van harte welkom!

Gezocht: verspreiding voor de flyer.
Met het beperkte aantal fairs en conventies van komend jaar wordt het nog een hele toer om de conventie onder de aandacht te brengen. Kun jij hier iets in betekenen, weet je plekken waar je onze flyers neer kunt leggen en waar mogelijk geinteresseerden bijeenkomen, laat het ons dan weten, dan sturen we je een pakketje flyers toe. 

HSFCon 2021: Nederlandse conventie voor Horror- Science Fiction- en Fantasyfans!

  • Van der Valk hotel Sneek
  • 20 - 21 november 2021
  • Kaartverkoop via de website
  • Hotelkamers via het hotel zelf
Naar de website
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Nederlands Contactcentrum voor Science Fiction, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp