Copy
View this email in your browser

Hej alla Ljusterögolfare

Jag heter Janne Edlund och är den nya VD:n på Ljusterö Golf AB och ja det blir en till Janne E till på klubben....
 
Jag har precis fått den stora äran att ta över efter Andy som valt att gå vidare och jag hoppas kunna förvalta och utveckla Ljusterö GK så att att alla ni medlemmar och andra gäster som kommer till vår fin golfanläggning ska trivas ha väldigt trevligt och få en bra total upplevelse. Bra golf, god mat och andra aktiviteter står högt upp på min agenda.
 
Själv är jag en högst ordinär medel golfare, 56 år gammal, med ett långt förflutet inom detaljhandeln och i synnerhet då modehandeln. Då förstår ni att jag har med andra ord inte fått uppdraget för mina golfmeriter men jag älskar golfsporten och människor och jag brinner för service och utveckling och hoppas båda dom egenskaperna kommer väl till pass på Ljusterö golf och vem kan motstå den fina miljön?
 
Första veckan har mest gått åt att sätta mig in i rutiner, träffa personalen, och försöka få en ordentlig bild av hela uppdraget och jag vill på en gång be om ursäkt om jag inte hunnit återkoppla till er som mailat om en del medlemsfrågor. Jag har inte riktigt hunnit komma in i systemet helt ännu men räknar med att under nästa vecka vara ikapp med det och jag återkommer till er så fort det bara går. 
 
Tänkte även vid nästa tillfälle presentera lite mer vad som är på gång framöver och jag har då även säkert hunnit bli lite mer varm i kläderna. 
 
Jag vill avslutningsvis passa på att tacka Andy för några fina år på banan där mycket har hänt och jag önskar all lycka till framöver.
 
 
Vintriga golf hälsningar och så ses och hörs vi framöver!
 
 
Janne

Website
Email
Facebook
Copyright © 2021 Ljusterö Golfklubb, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp