Copy
View this email in your browser
Terugkoppeling NIZU netwerkbijeenkomst 8 feb 2022

Met 39 mensen waren we in ZOOM aanwezig, startend met ruimte om kennis te maken en uit te wisselen in breakout rooms. Als bruggetje naar de presentatie van Volksgezondheid kijken we naar de gezondheid van je organisatie, van jou als professional en wat we als NIZU kunnen doen om gezond te zijn in 2022. 
 
Irene Domburg (voorzitter NIZU) introduceerde de acties die we als netwerk graag willen doen rondom de gemeenteraadsverkiezingen. O.a. door het organiseren van een online bijeenkomst voor (kandidaatsgemeenteraadsleden) 22 feb 2022 om ze kennis te laten maken met de vele initiatieven in de stad. Ook bieden we de nieuwe gemeenteraad straks graag dit manifest aan, staat je organisatie of initiatief nog niet genoemd in bijgevoegde visual (laatste pagina manifest) mail dan even dan voegen we je toe!
Volksgezondheid

Het tweede deel van het programma nam Ilse Swinkels en haar collega's van Volksgezondheid ons mee in een presentatie over de volksgezondheidmonitor. Hierin zien we cijfers die we met elkaar bespreken, herkennen een aanvullen. 

Mocht er nu nog vragen zijn of iemand wil meedenken over het bereiken van groepen inwoners die nu niet goed in beeld zijn kun je contact opnemen met Ilse via ilse.swinkels@utrecht.nl of 06-34237414.
Volgende NIZU netwerkbijeenkomst (hopelijk weer live) is op donderdag 21 april 2022 (15.30 - 17.00 uur) Uitnodiging volgt maar blokkeer vast in je agenda!

Vrijwilligersacademie Utrecht

Werk jij in Utrecht als vrijwilliger op het gebied van informele zorg of welzijn of ben je dit van plan? En wil je graag meer kennis opdoen en jezelf verder ontwikkelen? Dan kun je vrijblijvend en kosteloos gebruikmaken van de Vrijwilligersacademie.
Het programma voor staat nu online: Vrijwilligersacademie Utrecht | VC Utrecht

NIEUW is de training Youth Mental Health First Aid (4 dagdelen)

Copyright © *2022* *Netwerk Informele Zorg Utrecht*, All rights reserved.

www.nizu.nl 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je betrokken bent bij het Netwerk Informele Zorg Utrecht