Copy
1 februari 2023
Uitnodiging webinar

Beste mkb-financier,

Sinds 2018 onderzoekt Stichting MKB Financiering hoe groot de non-bancaire financieringsmarkt in Nederland is en wat de ontwikkelingen zijn. Deze inzichten geven een belangrijk signaal af over hoe het met de sector gaat. Vele non-bancaire financiers helpen of hebben ons daarbij geholpen met hun cijfers, die anoniem worden verwerkt. Om een zo compleet mogelijk beeld te kunnen geven van de de non-bancaire sector, is de bijdrage van uw organisatie essentieel en van grote waarde. Doet uw organisatie mee?

Webinar op donderdag 9 februari 2023
Om het SMF Jaaronderzoek 2022 goed te starten bent u van harte welkom om deel te nemen aan de webinar op donderdag 9 februari 2023 van 12.00 tot 12.30 uur. In deze webinar leggen we uit wat het onderzoek inhoudt en wat er van u gevraagd wordt.
 
Aanmelden webinar onderzoek non-bancaire financieringsmarkt
Na uw aanmelding ontvangt u voor aanvang van het webinar een link.

Gratis ticket financieringscongres
Kunt u niet deelnemen aan de webinar maar wel bijdragen aan het onderzoek laat het ons weten via vangy@stichtingmkbfinanciering.nl voor een link naar de onderzoeksvragen. Bij deelname aan het onderzoek ontvangt u één gratis ticket voor ons jaarlijkse SMF Financieringscongres op 5 juni 2023. Voor een impressie van het financieringscongres van vorig jaar klikt u hier. Wilt u niet op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen van de non-bancaire financieringsmarkt en niet deelnemen aan het onderzoek klik dan hier.

We kijken uit naar uw deelname en bijdrage!


Vangy Villanueva

Projectleider / Coördinator Stichting MKB Financiering
+31 6 49 23 96 86
vangy@stichtingmkbfinanciering.nl

Stuur door Stuur door
LinkedIn LinkedIn
Website Website
Twitter Twitter
Email Email
Copyright © 2023 Stichting MKB Financiering, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp