Copy
View this email in your browser

Taller de comunicacio gratuït per a entitats que treballen la interculturalitat


 

Voleu millorar la comunicació en les vostres entitats?

La Xarxa Europea de Dones Periodistes ofereix, de forma gratuïta, tallers d'apoderament en comunicació que pretenen visibilitzar i reconèixer la tasca de les persones i les entitats que treballen la diversitat cultural.

El proper taller, que consta de dues sessions, es realitzarà el dimarts 5 i 12 de novembre, de 17 a 20h a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rbla. Catalunya, 10 - 08007 Barcelona).

En la primera sessió es treballarà la comunicació interna i externa de l'entitat. I en la segona, la web i les xarxes socials.

Si teniu interès en assistir-hi us podeu inscriure al correu: lared@mujeresperiodistas.net fins el proper 31 d'octubre. Places limitades.  Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. 

Website
Copyright © 2019 - Xarxa Europea de Dones Periodistes. Tots els drets reservats


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals resten incorporades a la base de dades de la Xarxa Europea de Dones Periodistes, amb la finalitat d'informar respecte als nostres projectes i activitats que es consideri que poden ser del seu interès. No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona usuària ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant aquest enllaç.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Xarxa Europea de Dones Periodistes · Rbla. Catalunya, 10 pral. · Barcelona, Barcelona 08007 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp