Copy
Vanaf nu beschikbaar: Advies op afstand
Beste adviseur,

Corona heeft een enorme invloed op ons werk in de hypotheekketen. In deze onzekere tijd zijn er minder fysieke klantgesprekken. Om ervoor te zorgen dat je de klant toch kunt blijven adviseren maken wij per direct het proces “Adviseren op afstand” beschikbaar voor alle adviseurs (tot minimaal 1 september aanstaande). Hiermee kun je een klant telefonisch of via webcam adviseren en gaat het identificeren (en verifiëren) via een videoverbinding zoals Skype of Facetime.
Ons doel is de hypotheekketen zo optimaal mogelijk faciliteren, zodat ook in tijden van Corona, de advisering door kan lopen. Er wordt hard gewerkt aan meer procesverbeteringen. Meer hierover lees je in onze dagelijkse blogs op LinkedIn.
 
Hieronder de werkwijze “Advies op afstand”:                    
  • Voorafgaand aan de identificatie en verificatie op afstand heb je een kleurenkopie van het originele, geldige legitimatiebewijs van de klant ontvangen en beoordeeld. 
  • Via een webcam wordt de klant met hetzelfde originele, geldige legitimatiebewijs in beeld gebracht. Je stelt de identiteit van de klant vast en verifieert deze zorgvuldig aan de hand van de vooraf ontvangen kleurenkopie van het originele, geldige legitimatiebewijs van de klant; daarbij worden uiteraard uitsluitend door de Vista toegestane legitimatiebewijzen gebruikt.
  • De ingevulde (identificatie)gegevens controleren en als deze gegevens niet juist en/of volledig zijn, deze te (laten) wijzigen of aan te (laten) vullen, zodat deze gegevens juist en volledig overeenkomstig op het aanvraagformulier zijn vastgelegd en voldoen aan het bepaalde in artikel 33 van de WWFT.
  • Je vermeldt op de kleurenkopie van het originele, geldige identiteitsbewijs van de klant dat verificatie heeft plaatsgevonden door middel van identificatie op afstand en stuurt deze naar Vista.   
  • Je verstrekt op verzoek aanvullende relevante informatie met betrekking tot de verrichte identificatie.
  • Deze werkwijze is van kracht tot 1 september 2020.
  • Let op: execution only is en blijft NIET mogelijk. Er wordt altijd advies gegeven.

Bij vragen en/of onduidelijkheden stuur ons gerust een mail (info@vista-hypotheken.nl) of een bericht naar 06-58942787.


Team Vista Hypotheken
 
LinkedIn
Link
Twitter
Website
Email
Copyright © maart 2020, Vista Hypotheken 
*Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend


Mail ons op
info@vista-hypotheken.nl