Copy
Rente en/of aflossing is uit te stellen!
Beste adviseur,

Om samen deze turbulente tijd door te komen geven wij klanten de mogelijkheid om 3 maanden rente en/of aflossing uit te stellen. Omdat deze hulp wellicht niet direct nodig is, kan deze ook de komende maanden nog worden aangevraagd. Verwacht jouw klant betalingsproblemen? Bel gerust 010-2422060 en dan zoeken we samen naar een passende oplossing.
 
Met betrekking tot hypotheekverstrekking is ons uitgangspunt (met de huidige kennis) dat Vista Hypotheken haar acceptatiebeleid voor hypotheken op dit moment niet aanpast. Uiteraard brengen we je op de hoogte als we ons acceptatiebeleid in de toekomst aanpassen.

De uitbraak van het corona-virus kan negatieve impact hebben op de inkomenssituatie en financiële positie van jouw klant(en). Dit geldt in het bijzonder wanneer jouw klant werkzaam is in een sector die hard wordt getroffen, zoals de horeca. Dit kan gevolgen hebben voor de huidige en toekomstige betaalbaarheid van de hypotheeklasten en kan voor jou als adviseur aanleiding zijn op opnieuw in gesprek te gaan met je klant. Zo krijgt jouw klant een goed en volledig beeld van de eventuele financiële gevolgen.

We krijgen momenteel veel vragen of het mogelijk is om offertes digitaal te ondertekenen. We werken momenteel hard aan een oplossing en hier volgt volgende week meer informatie over.

Heb je daarnaast ook gezien dat advies op afstand voortaan mogelijk is? Via onderstaande link lees jij hoe jij dit kan toepassen om jouw dienstverlening door te kunnen laten gaan zonder face-to-face contact met jouw klant.

Advies op afstand
LinkedIn
Link
Twitter
Website
Email
Copyright © maart 2020, Vista Hypotheken 
*Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend


Mail ons op
info@vista-hypotheken.nl