Copy

Srečni pri delu.

Poletje je čas, ko si res vzamemo čas. Zase. Za druženje z nam najbližjimi in najdražjimi. Menjamo okolje, damo možgane na pašo, se utapljamo v sončnih zahodih in lovimo valove, da nas nežno zazibajo. Kar tako, za zabavo. Ujeti v te pozitivne vibracije v tem času dokazano generiramo največ želj, sanj in idej.
Ko smo spočiti, smo srečnejši. In srečnejši delamo bolje, lažje se fokusiramo in bolje sodelujemo z drugimi. Takrat nastajajo najboljše ideje, najizvirnejše in najbolj učinkovite rešitve za mnogotere izzive. Zaradi tega tudi pametneje zastavljamo cilje, ki so bolj ustrezno povezani z dejanskimi potrebami organizacije in v njej zaposlenih.
Tudi midve počasi odklapljava. Beremo se ponovno konec avgusta. Uživajte na polno :)

Preberi več :)
#nasvetzasrečopridelu
Prijazne misli, komplimenti, pohvale in zahvale so vedno dobrodošli. Spodbujajo in osrečujejo. Podeli kak kompliment svoji sodelavki, sodelavcu ali pa vodji.♥️ 😀 V živo, na post it listku, v elektronskem sporočilu ali z SMS, na Facebook zidu,...
👉 Srečna sem, da si moja sodelavka.
👉 Hvala; danes mi ne bi uspelo brez tebe.
👉 Hvala, da si naš sonček :)
👉 Delati s teboj je tako zabavno; vedno me nasmeješ.
👉 Hvala, ker si ena najbolj zanesljivih oseb, ki jih poznam.
👉 Hvala, da si vedno pripravljena pomagati.
👉 Hvala, da si tudi v težkih trenutkih optimist.
👉 Vedno najdeš način, kako rešiti nastalo situacijo.
👉 Hvala za pomoč :)
Poleti imamo tudi več časa za branje. Iz najine bogate knjižne police priporočava recimo knjigo Happy hour is from 9 to 5 Alexandra Kjerulfa, The Happiness Advantage Shawna Achorja, Umetnost sreče pri delu dalajlame in dr. Howarda C Cutlerja, Lykke Meika Wikinga, Prožno razmišljanje dr. Carol S. Dweck.
Na najini spletni strani piševa bloge, nabralo se jih je okoli 80. Zgodbe so povezane s srečo na vseh področjih, z odnosi, zaupanjem, komuniciranjem, vsem, kar tako ali drugače prispeva svoj košček v sestavljanko sreče (pri delu).
Najina razmišljanja o sreči vseh vrst
Po-dopustniški navdih 😊
Odnosi štejejo. V ekipi, v podjetju, v oddelku, v projektnem timu, v sektorju, kjerkoli. Z delavnico Srečni pri delu jih lahko korenito izboljšate.
POMEMBNO
Septembra tudi BREZPLAČNO do največje svetovne zakladnice znanja o delovni sreči
👍
Med 23. in 27. septembrom poteka Mednarodni teden delovne sreče.
Ob številnih aktivnostih širom sveta ga bo zaznamoval prvi spletni globalni vrh o sreči pri delu. Več kot 40 strokovnjakov iz celega sveta bo o sreči pri delu govorilo iz različnih vidikov. Na njem bo sodelovala tudi Paleta znanj.👍
 
Si želiš več sreče?
Spremljaj nas v družabnih omrežjih, na spletni strani ali pa se poveži z nami za izvedbo delavnice, predavanja, treninga.
Email
Spletna stran
Facebook
LinkedIn
Instagram
Podeli novičke s tistimi, ki jih zanimajo podobne vsebine.

Vse pravice pridržane © 2019, Paleta znanj


Če ne želite prejemati naših obvestil, se lahko odjavite.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Spletna različica