Copy

Met de bus langs kansen en dilemma's van de energie-transitie in Noord-Holland

3 april 2020

Fotograaf: Daniel Nicolas

Ja, ik meld mij aan
   
Vrijdag 3 april
van 09.00 - 17.30 uur

   
Start en eind:
Station Sloterdijk, Amsterdam

 
   
Voor raden, staten en algemene besturen van de waterschappen


 
Welke gevolgen heeft de energietransitie voor het landschap in Noord-Holland? Met welke kansen en dilemma’s hebben we te maken? In april gaat de concept-RES (Regionale Energiestrategie) de besluitvormingsprocedure in. Daarom organiseren wij op vrijdag 3 april een excursie naar locaties in Noord-Holland waar duurzame energieopwekking al gerealiseerd is. Zo rijden we langs een zonneveld, windmolenpark, bedrijventerrein, woonwijk en agrarisch erf. Een uitgelezen kans om al uw vragen die u heeft over de energietransitie te stellen en ook de meningen te peilen van andere bestuurders uit de regio!
Gaat u mee?
 

De excursie

De koffie staat om 8.45 uur klaar op station Sloterdijk in Amsterdam en de bus vertrekt uiterlijk om 9.15 uur. Tijdens de excursie praten we samen met experts over de voorbeelden vanuit verschillende perspectieven (natuur, agrarisch, burgers, ruimtelijke kwaliteit, financieel, etc.). Voor de lunch wordt gezorgd. Om 17.30 uur bent u weer terug op station Sloterdijk.
 

Voor wie? 

Deze excursie organiseren we voor raadsleden, statenladen en bestuurders van waterschappen, Noord-Hollandse gemeenten en de provincie Noord-Holland. Bent u geen ambtenaar of bestuurder en wilt u toch mee? Stuur dan een mail naar Melcherse@noord-holland.nl.


Aanmelden

U kunt zich uiterlijk tot en met vrijdag 20 maart aanmelden via onderstaande knop. Deelname is kosteloos. Let op! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wanneer de excursie vol is, komt u op reservelijst en berichten wij u als er toch plek is. U ontvangt uiterlijk 2 weken voor de bijeenkomst het definitieve programma.
 
Meer informatie
Op de websites www.energieregionhn.nl en www.energieregionhz.nl vindt u meer informatie over de RES. Ook kunt u hier zich inschrijven voor de nieuwsbrief RES NHN en de nieuwsbrief RES NHZ
 
Ja, ik meld mij aan


Met vriendelijke groet,


 
LinkedIn
Twitter
Email
LinkedIn
Twitter
Email

www.energieregionhz.nl
 


Copyright © 2020 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
unsubscribe    update preferences Email Marketing Powered by Mailchimp