Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Werken in tijden van corona
Deze tijd van corona vraagt veel van zorgprofessionals. De huidige omstandigheden kunnen van invloed zijn op het gedrag van cliënten. Voor professionals die dreigen vast te lopen met probleemgedrag is CCE bereikbaar.
Kijk voor meer informatie: Probleemgedrag en corona
CCE zoekt zorgprofessionals voor Testpanel Kennisproducten
Alle kennisproducten die CCE ontwikkelt, hebben tot doel om wat we over probleemgedrag leren in onze consultaties te delen met professionals in het veld. Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van het veld, doen we een oproep om met ons mee te denken en nieuwe kennisproducten van commentaar te voorzien. Deze als het ware te testen.
 
Ben je werkzaam als zorgprofessional in één van de sectoren (gehandicaptenzorg, GGZ, VVT, Jeugd & Onderwijs) dan komen we graag met je in contact. Het gaat om een minimale tijdsinvestering van 2 keer een half uur per jaar, het kan volledig online en is anoniem.
 
Aanmelden of meer informatie?
Kijk op onze website of mail naar 
Yfke Froentjes, projectleider expertisemanagement/beleidsmedewerker yfkefroentjes@cce.nl
Blog - Consultaties in tijden van corona 
Consultaties en meerzorg van CCE gaan zo veel mogelijk door in tijden van corona, maar anders dan gebruikelijk. Samen met zorgprofessionals zoeken we naar alternatieve methodes en creatieve oplossingen die werken. 


Lees verder
Aandacht voor prikkels in Autismeweek
Van 28 maart t/m 4 april is het Autismeweek. Dit jaar staat deze in het teken van ‘Prikkels’. Op CCE Podium vertelt CCE-consulent en SI-deskundige Robert de Hoog over prikkelzoekers en prikkelmijders en het creëren van een sensorisch waardevolle omgeving.

Bekijk hier de volledige video
Extra hulp en handen voor de zorg 
Extra hulp en handen zijn nodig om zorgprofessionals te ondersteunen. Bij probleemgedrag kan CCE meedenken. Daarnaast zijn wij partner van het initiatief 'Extra handen voor de zorg'.

Lees verder
CCE doet mee aan de Socialrun!
De Socialrun is een hardloop-estafetteloop van 555 km in 48 uur. Met deze run wordt aandacht gevraagd voor het verminderen van stigma onder mensen met psychische aandoeningen en vindt plaats in het weekend van 18 t/m 20 september 2020.

Lees verder
Waardige zorg en vitamine B12 - Casus
Als de dementie vordert, verandert ook het gedrag van meneer Peters en de wereld wordt ingewikkeld. Hoe speelt het team hierop in?


Lees verder 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Vimeo
Website
Email
Copyright © 2020 CCE, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden voor deze nieuwsbrief? Klik hier.

Email Marketing Powered by Mailchimp