Copy
View this email in your browser

Kunstmuseet byder til

fryd for ører og gane

Festlig fransk ambiance på Kunstmuseet lørdag den 23. november, når Claude Chichon synger chansons med en sigøjnerjazzkvartet, mens der bydes på liflig nyhøstet vin fra Beaujolais

Vel er Sorø ikke Paris, og vel kan Sorø Kunstmuseum ikke måle sig med Louvre. Og dog kan Kunstmuseet i Storgade sidst i denne måned (23. november) byde på uforfalsket fransk kultur. Ikke en stor ophængning af udødelige kunstværker, men den flygtige folkelige genre, man skal søge op til Montmartres cafeer for at opleve. Her spilles jazz manouche, og her skænkes den forførende friske Beaujolais Nouveau, som frigives tredje torsdag i november (21/11). Sådan et aktuelt øjebliksbillede af Frankrig opføres på Kunstmuseet lørdag eftermiddag den 23. november fra kl. 16.00.

kælkjælkjælkjæ

Det er sangeren Claude Chichon, som vil føre an i seancen. Han er autentisk pariser med en musikalsk fortid i bl.a. Radio France koret. I Danmark har han samarbejdet med en anden fransk tilflytter, idet han satte musik til Prins Henriks digte og i øvrigt flere gange har optrådt for kongefamilien på Marselisborg Slot og Fredensborg. 

Til Sorø kommer Claude Chichon sammen med den herligt swingende jazzkvartet ”Just Like Django”, som spiller sigøjnerjazz. Det er en særlig fransk jazzgenre, hvis største fortolker var guitaristen Django Reinhardt. Musikken syder af lyst og glæde iblandet hjerteskærende livssmerte. Det vil man kunne føle og fundere over, mens Kunstmuseet under koncerten byder på et glas Beaujolais Nouveau. Vinen er af årets druehøst. Den fandt sted i september – og er ifølge kendere af ”lovende” kvalitet. Vinen hjemtages direkte fra Beaune i Bourgogne af Butler Vin i Vestergade.

Claude Chichon har siden 2016 dyrket jazz sammen med ”Just like Django”, som består af guitaristerne Peter Uldahl og Jon Noe samt bassisten Thomas Løkke og harmonikaspilleren Kristian Rusbjerg. Deres råswingende spillestil og improvisationer er fyldt med samme virtuose og entusiastiske livlighed som kendetegnede Django Reinhardt og Stephane Grapellis ”Hot Club de France”. I mødet med Claude Chichon og hans kærlighed til de franske chansons er skabt ny original musik for det danske publikum, senest fastholdt på albummet ”Les sessions”, som blev udgivet i marts i år.

Lørdag 23. november 2019 juli kl. 16.00

Claude Chichon med Just like Django: Claude Chichon, vokal, Peter Uldahl, sologuitar, Kristian Rusbjerg, harmonika, Jon Noe, rytmeguitar, og Thomas Løkke Læssøe, kontrabas.

Sorø Kunstmuseum, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 175 kr. (medlemspris: 150 kr.) - inkl. et glas Beaujolais Nouveau!

Reservation: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 57 83 22 29

eller på "Billetto" - klik HER.

Lyt til Claude Chichon her.
Følg os på facebook
Følg os på facebook
Del på facebook
Videresend

Sorø Jazz er arrangeret af Victoria Teatret (non-profit selskab, som siden 1983 har drevet Sorøs biograf og anden kulturel virksomhed) i samarbejde med Allan Aistrup, som forestår kunstnerisk tilrettelæggelse, programlægning og administrative pligter i selskabet Jeronimus ApS.

Ved henvendelser angående booking, markedsføring m.m., kan du kontakte Allan Aistrup:
Tlf. 74 46 67 70 - Email: aa@jeronimus.dk
 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sorø Jazz · Holbergsvej 101 A · Dianalund 4293 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp