Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Van Gogh notarissen & adviseurs
10 x 10

Onze tweede nieuwsbrief in het kader van ons 10-jarig jubileum. We kijken terug op een mooie aftrap van dit jubileumjaar. Geweldig dat het steeds meer gaat leven binnen en buiten ons kantoor. Lang gaan we hier niet bij stilstaan want we kijken ook graag vooruit. Wij blijven u graag informeren en inspireren aan de hand van de 10 belangrijkste fases in uw leven. En de rol die wij hier als notaris in kunnen spelen.  
Winnaar jubileumactie
Heerlijk uit eten met een feestelijk tintje? Doe mee aan onze jubileum-winactie! Iedereen die in 2019 ons kantoor bezoekt, maakt kans op een mooie prijs. De eerste winnaars worden deze maand al bekendgemaakt. In de volgende editie leest u wie wij blij hebben gemaakt.

De 10 belangrijke fases in uw leven
De tweede levensfase: voogdij

‘Soms verrassen mensen ons echt met hoe goed ze hebben nagedacht over hun wensen. Zo wilde laatst een klant in zijn levenstestament laten opnemen wie er bij zijn wilsonbekwaamheid de voogdij over zijn minderjarige kinderen zou krijgen. We vonden het een goed doordachte vraag en onze notaris heeft het precies volgens wens in de akte opgenomen.’

Marjolein Kuijpers
jurist familierecht 

Wat zegt de notaris?

‘Er kan met iedereen iets gebeuren waardoor je niet overlijdt, maar toch opeens zelf geen beslissingen meer kunt nemen. Natuurlijk ook als je ouder bent. En wie zorgt er dan voor je kind(eren) als je alleenstaand bent? Wie mag je huis verkopen of beheert je nalatenschap in het belang van de kinderen? Dat – en nog heel veel meer – leg je vast in het levenstestament. En dat kan veel ellende besparen.‘ 
– Monique Rombouts, notaris in Zundert.
Tijd voor een eigen lijstje! Elke maand een eigen top 10. Met deze maand de top 10 meest populaire Franse steden. Volgens ons dan, als gespecialiseerd Frankrijk-notaris.   

Franse steden

  1. Parijs

  2. Toulouse

  3. Nice

  4. Straatsburg

  5. Marseille

  6. Collioure

  7. Biarritz

  8. La Rochelle

  9. Saint-Malo

  10. Bordeaux

Openingstijden

 

Alle werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Maandag na 17:00 uur op afspraak.

Kantoor St. Willebrord is op woensdag gesloten.

Vestiging gemeente Zundert
Meirseweg 13 b
4781 DH Zundert
T: 076 597 2600
 

Vestiging gemeente Rucphen
Dorpsstraat 98
4711 NJ St. Willebrord
T: 0165 382 314

Facebook
Website Van Gogh notarissen en adviseurs


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Notaris · Meirseweg 13B · Zundert, NB 4881 DH · Netherlands