Copy

Hof van Poortugaal - Nieuwsbrief No8

Via deze nieuwsbrief informeren wij u over het onderzoek naar de mogelijke woningbouw op een deel van de huidige Antes-locatie in Poortugaal.

Vlekkenplan mogelijke woningbouwontwikkeling gereed

Er ligt een globaal ‘‘vlekkenplan’’ voor de mogelijke herontwikkeling van de Antes-locatie tot Hof van Poortugaal. Dit is een indeling van het gebied op hoofdlijnen. Het is dus beslist nog geen stedenbouwkundig plan. We zijn benieuwd naar uw mening!

Met inbreng van omwonenden, woningzoekenden en de gemeente is een aantal uitgangspunten bepaald. Omdat het om een verkenning gaat, is dit uitgewerkt tot op het niveau van een vlekkenplan. Het vlekkenplan wordt voorgelegd aan de gemeenteraad en kan de basis vormen voor de uitwerking tot een stedenbouwkundig plan.

Bekijk het vlekkenplan en geef uw mening
U kunt het vlekkenplan met toelichting via twee manieren rustig tot u nemen. Daarna horen we heel graag uw mening via een peiling. Deze kunt u tot 7 december invullen.

1) Klik hier voor een video met de belangrijkste informatie over het vlekkenplan, plus een toelichting van de projectleider, de landschapsontwerper / stedenbouwkundige en de verkeersonderzoeker.


2)
Bekijk hier een factsheet met een toelichting op de ambities en uitgangspunten bij het vlekkenplan.

3) Reageer op het vlekkenplan en geef uw mening via een peiling. Dit kan tot 7 december a.s.

Vervolg
Eind november 2022 wordt het vlekkenplan gepresenteerd aan de gemeenteraad. De verwachting is dat de raad in februari 2023 een besluit neemt. Als deze positief besluit over woningbouw op deze locatie, kan het vlekkenplan worden uitgewerkt tot een stedenbouwkundig plan. Dit zal gebeuren in samenspraak met Parnassia Groep/Antes, de gemeente, omwonenden en toekomstige bewoners en gebruikers van de locatie.

Ondertussen op de zorglocatie

Deze nieuwsbrief informeert u met name over de mogelijke woningbouw, maar we melden hier ook enkele ontwikkelingen op de zorglocatie die in het oog springen wanneer u er vaker komt of in de buurt woont.

  • Op 7 december gaat de feestelijke eerste paal voor Kliniek J de grond in.

  • De heiwerkzaamheden duren circa 7 weken en vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 7:00 tot ca. 16:30 uur.

  • De totale bouw van Kliniek J duurt ongeveer 2 jaar.This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Wijde Blik · Anthony Fokkerweg 1 · AMSTERDAM, Noord-Holland 1059 CM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp