Copy
Åben nyhedsbrev i din browser
Vi er glade for, at vores produkter efterspørges og bruges. Vores kunder er meget forskellige.

Oktober 2019
Vi sætter turbo på de specielle løsninger 

Vi har netop sendt en pressemeddelelse ud:

West Presenning oplever i dette efterår en markant, øget interesse hos kunderne for at få leveret presenninger. Kunderne vil have overdækninger i special-mål og løsninger, der matcher den enkelte virksomheds helt særlige behov. 

- På vores værksted på Thorsvej i Ringsted udfører vi specialopgaver og reparationer. Og vi har travlt i øjeblikket. Vores kunder har stort behov for overdækninger til at beskytte deres maskiner og materialer mod vejr og vind. Derfor har vi sat turbo på at producere overdækninger især til byggeindustrien, der løbende har behov for presenninger, der kan holde til lidt af hvert, siger Jørn West, indehaver af West Presenning.

Polsk import
Firmaet importerer også presenninger fra Polen. De leveres i høj kvalitet, med logo, i alle størrelser og hurtigt fra vores faste leverandør. Nogle typer presenninger, bl. a. net-presenninger og almindelige afdækningspresenninger, er lagervarer. De kan i stor udstrækning leveres fra dag til dag.

- Vi er glade for, at vores produkter efterspørges og bruges. Vores kunder er meget forskellige. Det er lige fra landmænd og vognmænd, der har brug for overdækning til deres lastbiler og trailere, til leverandører af koncertscener, der skal bruge side- og overdækninger i meget stort format. Vi har opgaver af alle slags, siger Jørn West. 

Han forventer, at den høje aktivitet i værkstedet på Thorsvej vil fortsætte langt i 2020.

West Presenning blev stiftet i 1950 af Ejnar West i Ringsted. Virksomheden voksede gennem årene, og 1990 overtog sønnen, Jørn, virksomheden, som han har drevet siden. Altid med fokus på at leve op til kundens krav og ønsker. 

Det var ordene til pressen. Giv mig et praj, hvis I brug for en special-løsning. Selv om vi har travlt, har vi altid tid til en snak om, hvad vores kunder har brug for.

Ring eller kig forbi.

Venlig hilsen

Jørn West
Vi har leveret PVC-overtræk med nyt logo til Altan.dk til beskyttelse af byggematerialer.

Et virkelig godt produkt

Vi har heldigvis mange gode kunder hos West Presenning. Det er jo det vi lever af. Vi har spurgt Kim Jacobsen fra Altan.dk, hvad han synes om samarbejdet og vores produkter.

Her er hvad han sagde. Tak for de pæne ord, Kim!

”West Presenning er en god leverandør til Altan.dk. Vi har et glimrende samarbejde, for firmaet leverer et virkelig godt produkt, der matcher vores behov. 
 
I de sidste 4-5 år har West Presenning leveret omkring 400 overtræk med vores firmalogo på. Vi bruger presenninger som palleovertræk for at beskytte vores byggematerialer og til overdækning af vores produkter, så de er sikret mod vejr og vind inden montering. 
 
Generelt skal presenningerne holde til lidt af hver på byggepladserne, Og det gør de. Vi anvender forsat nogle af de første presenninger, som West Presenning leverede til os i den første ordre.
 
Jeg sætter især pris på, at en aftale er en aftale. Vi kan stole på Jørn og hans folk, når de lover os en leveringsdato, og de er gode til at komme med forslag til de specielle løsninger, vi ofte har brug for. De er hurtige til at følge op, og ringer altid hurtigt tilbage, når vi kontakter dem.
 
Vi har netop skiftet logo og havde særlige krav til farven, der skulle trykkes på presenningen, som det lykkedes at finde en løsning på. 
 
Det er vigtigt for os, at West Presenning udover at producere holdbare presenninger også har konkurrencedygtige priser. Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde.”
 
Produktionsplanlægger Kim Jacobsen, Altan.dk 
Pagode monteret med vinduer
Vi har netop leveret en afdækning til en såkaldt padode i København. Den bliver anvendt som pavillon af beboerne i de omgivende ejendomme, når der skal hygges i gården.

Vi har monteret vinduer, så man kan se ud. Hvert vindue er monteret sektionsvis, så der er mulighed for at få frisk luft ind, når det er godt vejr. Det giver plads til endnu mere hygge.

Har du en speciel opgave, vi skal hjælpe dig med?
Så tag fat i os. Vi finder en løsning.

 
Presenninger behøver jo ikke være kedelige
Hvis nogen skulle være i tvivl, så producerer vi overdækninger til trailere i alle størrelser. Vi finder et design, der matcher stort set alle ønsker og behov.

Her er én af vores seneste løsninger. 

Fortæl os hvad du har brug for? Ring 57 67 40 57.
 
Facebook
LinkedIn
Website
Copyright © 2019 - West Presenning ApS - All rights reserved.

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du er kunde eller samarbejdspartner hos West Presenning. 

Vores e-mail er:
west@westpresenning.dk

West Presenning
Thorsvej 6
DK-4100 Ringsted

Vil du ændre på, hvordan du modtager vores nyhedsbrev?
Du kan Opdatére dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrev .

Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email addresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Company · Thorsvej 6 · Ringsted 4100 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp