Copy
View this email in your browser
Terugkoppeling bijeenkomst (kandidaats) raadsleden - 22 feb 2022

Dinsdagavond 22 februari hebben we in online bijeenkomst met 38 mensen, waarvan 16 (kandidaats) raadsleden, kennis gemaakt met het NIZU en (een aantal) partijen uit het netwerk. Leuk om zulke betrokken en bevlogen raadsleden te kunnen ontmoeten én ze te kunnen voeden met de belangrijke dingen die we in de stad doen!

Manifest Informele Zorg Utrecht


Zoals genoemd in de bijeenkomst bieden we jullie ook nog graag ons MANIFEST INFORMELE ZORG aan. Zoals gevraagd door jullie, geef ons wat concrete punten die we kunnen meenemen, dit hebben we in bijgevoegd document gedaan. We hopen van harte dit te kunnen terug horen en lezen in jullie plannen de komende tijd!
In 5 themagroepen hebben we kort kennisgemaakt met een aantal initiatieven en/of organisaties. er was een presentatie over Maatjesprojecten door Handjehelpen, Serve the City en Humanitas. Eet Mee en Oog voor Utrecht presenteerden over het organiseren van ontmoetingen,  Taal doet Meer  en het Stadsnetwerk Gelijke Kansen presenteerden over Taal en Huiswerk. Praktische ondersteuning werd opgepakt door Present en Lunetten Wil Wel en Big Brothers Big Sisters en Homestart presenteerden hun aanbod op het gebied van Jeugd. 

U-Centraal, Al Amal, Buddies, Vier het Leven, en Odensehuis Andante sloten aan bij de groepjes om mee te praten en aan te vullen. 

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie over het NIZU of de aangesloten partijen? Neem dan contact op met Julia Muller via 06-12137361 of julia.muller@nizu.nl 
Copyright © *2022* *Netwerk Informele Zorg Utrecht*, All rights reserved.

www.nizu.nl 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je betrokken bent bij het Netwerk Informele Zorg Utrecht