Copy
Bekijk deze mail in je browser
Hallo,

In deze nieuwsbrief breng ik je op de hoogte van mijn aanbod 'zelfzorgsessies' voor coaches, therapeuten en zorgverleners (Iedereen die op een of andere manier in een zorgrol staat).  Nieuwsgierig. Lees dan verder.

En als je toevallig mensen kent die dit aanbod zouden kunnen gebruiken, stuur deze mail dan aub door. Volgens mij zijn er heel wat mensen die zelfzorg nodig hebben.

In elk geval al op voorhand bedankt!
Nancy
Herken je dit? Je staat altijd klaar voor anderen, je luistert naar hun verhalen, je vangt pijn en verdriet op. Je reikt helpende methodes aan. En je doet dit met plezier, vanuit je hart. 

Maar hoelang is het geleden dat je er eens helemaal voor jezelf was. Dat je aandachtig luisterde naar je eigen verhaal. Dat je jezelf bijstond met raad en daad. Dat je tijd nam om stil te staan bij eigen thema's.

Tijd maken voor jezelf doet wonderen. Je kikkert er van op. Je begint te fleuren. Je krijgt er krachtige energie door. En de mensen waarmee je werkt voelen het als je batterij is opgeladen. Echt is opgeladen. 
 
Stel je eens voor, dat je 3 keer een kadootje gunt aan jezelf. 3 zelfzorgsessies  in een groep lotgenoten. Verspreid over de maanden april, mei en juni. Elke keer een vrijdagvoormiddag.

Samen met andere therapeuten, coaches en zorgverleners uit de streek ga je aandacht geven aan je zelf en je innerlijke delen.  Je staat stil bij thema's die jij interessant vindt om te onderzoeken. Thema's uit je dagelijks leven of thema's die wakker gemaakt zijn door je cliënten.

Je vertroetelt je zelf en dat voel je in al je aderen. 

3 voormiddagen waar je exclusief stilstaat via creatieve oefeningen bij jouw binnenkant. 

Wat mensen vertellen over de zelfzorgsessies is: 
'Lang geleden dat ik nog eens tijd maakte voor mezelf, echte tijd. Het doet zo goed om voeling te hebben met wat er in me leeft'

'Iedereen raadde me aan 'je moet meer aan zelfzorg doen'. Maar voor de sessies met Nancy, wist ik gewoonweg niet wat dat inhield. Behalve een bad nemen, gaan wandelen en met vriendinnen bijbabbelen, kon ik niet bedenken wat ik nog meer kon doen. Maar nu heb ik het ervaren wat echte zelfaandacht is en het doet zoveel deugd. Ik herbron elke keer opnieuw, zowel van de aandacht voor mezelf als van het contact met anderen'. 

'Ik was het zo beu om altijd klaar te staan voor anderen, ik merkte dat ik krikkel werd op iedereen die aandacht vroeg. Maar na de sessies met Nancy is mijn tank weer geladen en kan ik opnieuw geven. Al doe ik het nu met meer afgrenzing'


"Het interessante aan de sessies met Nancy is dat je en leert over jezelf én bruikbare creatieve instrumenten krijgt om in in te zetten bij je cliënten. Altijd twee vliegen in één klap." 

Heb je interesse in de zelfzorgsessies? Schrijf je dan in en ervaar wat het met je doet. 

Data: vrij 21 april, vrij 19 mei en vrij 16 juni 2023
Tijdstip: 9u30 tot 12u30
Kostprijs: 180 euro voor drie sessies, met vroegboekkorting is het 150 euro (boeken vóór 21 maart 2023) 
Locatie: Atelier Arcus , Vianderstraat 67, 3300 Tienen
Info over de begeleider: Nancy Vandenberghe is orthopedagoge gespecialiseerd in creatief zelfonderzoek. Ze is geboeid hoe je met tekenen, schrijven, collages en imaginatie je eigen innerlijke belevingswereld kan exploreren en je ik-sterkte kunt verstevigen. Ze heeft al ettelijke jaren  ervaring in het  begeleiden van mensen in groep. Door haar warmte en openheid zorgt ze ervoor dat mensen zich kunnen verbinden, zowel met zichzelf als met de groep. 
Ja ik verwen mezelf graag. Ik schrijf me in voor de zelfzorgsessies. Klik hier.
De sessies gaan door in Atelier Arcus, mijn gloednieuwe praktijkruimte (vanaf 21 april). Arcus is het Latijnse woord voor regenboog. Die staat zowel symbool voor de veelkleurigheid van onze ziel als voor het samensmeltingsproces. Dat wat er ontstaat als regen-verdriet zonnewarmte raakt. 
Heb je nog een vraag? Iets dat je kwijtwil vooraf? Altijd welkom. Ik sta je graag ter woord. Mail me: dewijzetoekan@hotmail.com

Tot binnenkort misschien!
Nancy
Website
Facebook
Email
De Wijze Toekan is een kleurrijke vogel die de weg weet in het oerwoud van gedrag, gevoelens, gedachten en lichaamsgewaarwordingen. Hij staat symbool voor de veelkeurigheid van onze persoonlijkheid. 

Copyright © 2019

Mijn mailadres is:
dewijzetoekan@hotmail.com

Deze mails niet langer ontvangen? 
Schrijf je uit voor de nieuwsbrief 


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Wijze Toekan · Klein Overlaar 84 · Hoegaarden 3320 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp