Copy
Indien U de mail niet goed kunt lezen klik hier.
Jaargang # 2 | editie 6 | 1 mei 2020
Redactie: Bert Wassenberg & Wouter de Wijn

GILDE DE GRAVEN……BEDANKT VOOR HET BEGRIP!

De deelnemers aan onze activiteiten verdienen een pluim voor de wijze waarop iedereen is omgegaan met het plotseling stopzetten van onze cursussen en andere activiteiten.
Sommige cursussen waren nauwelijks over de helft toen het besluit genomen moest worden om onmiddellijk te gaan stoppen.
Het restant van de cursussen gaan we na onze Open Dag in september afmaken en vrijwel iedereen toonde daarvoor het volste begrip. We zien jullie graag terug!
Ergens in de zomer zullen we de nieuwe planning bekend maken, waar inmiddels al hard aan gewerkt wordt. Uiteraard melden we dat in een van de volgende Nieuwsbrieven en tipjes van de sluier worden al opgelicht op de Facebook-pagina van Gilde De Graven (voor diegenen die niet zolang kunnen wachten).

Blijf ondanks alles fit en <…………………………..> houd afstand!

De Voorzitter

PLANNENMAKERIJ......

Er is veel tijd beschikbaar om nieuwe plannen te maken; nieuwe cursussen, lezingen, workshops, reizen, excursies en wat dies meer zij.
De reeds voorbereide activiteiten, die op de planning én website staan, zijn enkele reizen (Warschau en Praag) en een excursie (Brussel). Die gaan uiteraard alleen door als dat mag en veilig kan, want we moeten natuurlijk wel allemaal gezond blijven.
Nieuwe cursussen zijn al voorbereid: o.a. tekenlessen, fotobewerking en iMac/Macbook.

We denken na over gezondheidscursussen, over diverse excursies en bezoeken aan galerieën en een brouwerij/stroopstokerij, over lunchbijeenkomsten, over huisdierenzorg- en welzijn, over excursies aan regionale topbedrijven, over uitleg over fairtrade en cittaslow, over een bierproefcursus, enz., enz. Dat alles zal moeten kunnen plaatsvinden in een omgeving die wellicht anders ingericht zal zijn dan vóór de coronacrisis: ook daarover wordt uiteraard nagedacht.

Hebben jullie zelf tips en suggesties, geef ze ons door (liefst zo concreet mogelijk) en bedenk dat we een pure vrijwilligersorganisatie zijn en medewerking van derden in principe dan ook op vrijwillige basis gewenst is.

DE NIEUWE SECRETARIS STELT ZICH VOOR

Marije Quix

Ik ben Marije Quix en kom per 1 mei 2020 met veel enthousiasme het bestuur van Gilde De Graven versterken als secretaris.
Ik woon in Obbicht en heb een leuke relatie met Theo uit Valkenburg. Ik heb 34 jaar voor DSM gewerkt in diverse functies. Begonnen als secretaresse en geëindigd als programma manager binnen de pr-afdeling.
Door problemen met mijn gezondheid moest ik stoppen met werken, maar inmiddels heb ik weer zoveel energie dat ik het leuk vind om mijn steentje bij te dragen aan een betere maatschappij. Ik werd benaderd of ik het leuk zou vinden om als vrijwilliger secretaris te worden bij Gilde de Graven. Persoonlijk kende ik het Gilde van hele leuke wandelingen vanuit Sittard. Ik ben de website gaan bekijken en was verbaasd over het uitgebreide programma dat aangeboden wordt. Mijn belangstelling was gewekt!
Ik geniet van mensen, de natuur, kristallen, een goed glas wijn, wandelen, gezellig uit eten, theater, film, dagtripjes, landen en culturen verkennen, relaxen in de sauna, het lezen van een goed boek, lekker dansen, bloemschikken, etc. Eerlijkheid, respect en communicatie staan voor mij bovenaan. En een dankbaar hart viert voortdurend feest.
Ik hoop met mijn eigen kennis en kunde een bijdrage te kunnen leveren aan een leuke samenwerking.

Leuk om jullie in de toekomst te ontmoeten.

Marije Quix

ANDROID & WINDOWS VRAAGBAAK

Marije Quix

Door het stoppen van de cursussen voor de laptop met Windows en tablet/smartphone met Android, kunnen misschien vragen ontstaan waarop fysiek nu even geen antwoord mogelijk is.
Zit u met zo'n probleem, dan kunt u uw vraag e-mailen naar borghmans@outlook.com of bellen 046-4580916.
Op deze manier kan ik u misschien helpen.

Cor Borghmans

GEPLANDE ACTIVTEITEN:

Copyright © 2020 Gilde De Graven, alle rechten voorbehouden.


Wilt U geen nieuwsbrief meer ontvangen schrijf U hier uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp