Copy
Indien U de mail niet goed kunt lezen klik hier.
Jaargang # 2 | editie 7 | 1 juni 2020
Redactie: Bert Wassenberg & Wouter de Wijn

GILDE DE GRAVEN VIRTUEEL COMPLEET IN EEN NIEUW JASJE!

We leven al een paar maanden in moeilijke tijden, geen activiteiten in onze leslokalen, geen lezingen geen creatieve en of recreatieve activiteiten.
Toch heeft het Bestuur van Gilde de Graven niet stilgezeten en wordt er achter de schermen druk gewerkt aan het programma voor het seizoen 2020-2021.
Vorige maand heeft Yvonne America zich bedankt als website-beheerder en bestuurslid van onze stichting. Hoewel wij dat ten zeerste betreuren, respecteren wij haar besluit en bedanken haar voor alle werkzaamheden die zij voor ons heeft verricht. Nu moesten wij op zoek naar een vervanger of vervangster voor deze functie. Bert Wassenberg heeft toen Wil Walraven voorgedragen, die zijn hele werkbare leven werkzaam geweest is in de automatisering en de nodige kennis en ervaringen op dat gebied heeft opgedaan. Na een aantal gesprekken heeft Wil positief gereageerd en was bereid als website-beheerder en bestuurslid te gaan functioneren bij onze stichting en hij is direct voortvarend te werk gegaan om de website in een nieuw jasje te steken. Ook in deze tijd zien we weer dat om met de legendarische woorden van voetbalicoon Johan Cruyff te spreken “Elk nadeel heb zijn voordeel” iets moois gepresenteerd kan worden. Gilde De Graven presenteert dan ook vandaag 1 juni 2020 haar nieuwe website en ik mag U graag uitnodigen om snel een kijkje te nemen op www.gildedegraven.nl .
Verder heeft Wil leuke ideeën naar voren gebracht om de website verder uit te breiden. Die ideeën zul je de komende tijd verwezenlijkt terugzien op onze website.
In de volgende Nieuwsbrief zal Wil Walraven zich aan U voorstellen.

Het Bestuur van Gilde De Graven gaat dan ook met vol vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet.

Voorzitter Gilde De Graven,

John Arets

EEN VIRTUELE LEESCLUB!

Heb je altijd al eens aan een leesclub willen meedoen, maar weet je niet goed wat je ervan moet verwachten, of zijn ook jouw fysieke leesclub bijeenkomsten gepauzeerd?

Doe nu mee met onze virtuele leesclub, waarin we jullie meenemen in de wereld van de roman "In ongenade" van J.M. Coetzee. Koop het boek nu via je lokale boekwinkel en begin vast met lezen.

Meer informatie volgt op onze Facebookpagina vanaf 8 juni.

BESTUURSVERGADERING

Het bestuur van Gilde De Graven gaat op 10 juni a.s. weer voor het eerst sinds februari jl. samenkomen voor een vergadering.
We mogen weer!

De belangrijke onderwerpen zijn:
✔️ Coronamaatregelen, welke en hoe?
✔️ Open Dag/jubileum 12 september, gaat het door?
✔️ Planning seizoen 2020-2021
✔️ enz.

De Secretaris

GILDE DE GRAVEN ZOEKT NIEUWE VRIJWILLIGERS

Ben jij de juiste Man/Vrouw die Gilde De Graven zoekt?
Ben je gestopt met les geven, adviseren en/of ondernemen en wil je de nu ter beschikking gekregen vrije tijd een positieve wending geven! Of wil jij naast je dagelijkse werk mensen iets bijbrengen!
Welnu, Gilde De Graven zoekt enthousiaste (Ex)Docenten, (Ex)Ondernemers/Adviseurs en andere enthousiastelingen die hun kennis en ervaring op vrijwillige basis willen delen en doorgeven aan anderen.
Je bent flexibel in het bepalen van het lesprogramma en de dagen/uren waarop les wordt gegeven. Gilde De Graven is gevestigd in Munstergeleen en beschikt over 4 moderne goed ingerichte leslokalen.
Gilde De Graven zoekt vrijwilligers voor:
- Bestuursfuncties (bijv. PR maar ook andere opties)
- Taalcursussen (bijv. Duits, maar ook andere talen)
- Creatieve cursussen (bijv. boetseren)
- Lezingen (diverse onderwerpen)
- Workshops en Hobby’s (talloze onderwerpen....)
- Gastvrouwen en -heren
- Assistent webmaster
Wil je snel meer weten, bel dan eens met Bert Wassenberg, vice-voorzitter, tel. 06-82071498. Hij kan alle in en outs vertellen over het vrijwilligerswerk bij Gilde de Graven. Of stuur een bericht naar: info@gildedegraven.nl

HULP GEVRAAGD.......

Wil je ons op Facebook (of anderszins) bij je netwerk onder de aandacht te brengen?

Het werkt zo:
✔️ Bezoek onze Facebookpagina
✔️ Ga naar 'Community'
✔️ Kies 'Vrienden uitnodigen'
✔️ Klik op 'Alles'
✔️... en verstuur.
Zeker nu is mond-tot-mond reclame, in dit geval digitaal face-to-face, erg belangrijk. Zeer bedankt voor de moeite!

Copyright © 2020 Gilde De Graven, alle rechten voorbehouden.


Wilt U geen nieuwsbrief meer ontvangen schrijf U hier uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp