Copy
View this email in your browser

Mantrazingen in een Tipi op vrijdag 27 mei

Verder in deze BALAflits:
- start Zomerblok 5 x Dynamische Meditatie in Noorderlucht 
- neem een kijkje op de vernieuwde site www.bala.frl !
Laten we het streven naar geluk en het proberen om normaal te zijn vervangen door een streven om mens te zijn. Eigenlijk is dat helemaal geen actief 'streven', maar eerder jezelf zachtmoedig toestaan om exact degene te zijn die je bent. 
Sheryl Paul
Beste BALA Nieuwsbrief,

Mantrazingen en Mediteren in de Tipi op Molesyl nabij Grou op vrijdagavond 27 mei 19.30

Dit keer vindt Mantra&Meditatie plaats op een magische plek. Het zingen midden in de natuur en vanuit de ronde vorm van de Tipi geeft een extra dimensie aan het zingen van de mantra's uit verschillende tradities.

Het aankomen bij de Tipi is al een avontuur op zich, omdat je Molesyl niet kunt bereiken met je eigen auto en je dwars door de in bloei staande landerijen richting de plaats van bestemming gaat.

Over het mantrazingen: Mantra betekend in het Sanskriet 'jezelf bevrijden van het denken' . Manas betekend geest of denken en Tra betekend verlossing of bevrijding. Ook al weet je bij het zingen van een mantra soms niet precies wat je zingt, je zingt altijd wijze woorden, want mantra’s dragen hun eigen kracht al in zich. Hierdoor beweegt je energie als vanzelf naar binnen zak je vanuit je hoord in je hart en je lichaam. 

Gaat jouw hart van dit alles ook sneller kloppen? Meld je dan vóór donderdag 26 mei aan via info@bala.frl (let op: dit is een nieuw emailadres!) of door te replyen op deze nieuwsbrief. Na aanmelding krijg je de details toegestuurd.

De bijdrage is op basis van DANA (waarvan ik op basis van DANA ook het gebruik van de Tipi betaal). 
Foto by www.myricafotografie.frl

Zomerblok van 5 x Dynamische Meditatie in Noorderlucht, Ryptsjerk

Op verzoek van een aantal cursisten start er op donderdagochtend 26 mei om 10.30 een Zomerblok Dynamische Meditatie in yogacentrum Noorderlucht te Ryptsjerk. 

Een Dynamische Meditatie is een avontuurlijke manier van mediteren vanuit beweging. De meditatie wordt op muziek gedaan en bestaat uit een combinatie van verschillende dans- en bewegingspatronen, eindigend met een eindontspanning. De ene meditatie bestaat uit een vast bewegingspatroon, een volgende meditatie ontstaat juist vanuit vrije beweging vanuit jezelf. Een Dynamische Meditatie gaat om plezier en om het voelen en ervaren van wat bewegen met je doet. Vanuit de beweging verschuif je langzaam richting een diepe stilte in jezelf.

Tijdens het Zomerblok doen we Dynamische Meditaties van Karunesh, Veet Marco, Osho en Maneesha James.

Nieuwsgierig geworden? Dan is dit Zomerblok een mooie kans om eens te ervaren of deze actieve manier van mediteren iets voor jou is. Je kunt je aanmelden via info@bala.frl (let op, dit is een nieuw emailadres!) of door te replyen op deze nieuwsbrief.

De bijdrage is wederom op basis van DANA (waarvan ik op basis van DANA ook de huur van de zaal in Noorderlucht betaal). 

Neem een kijkje op de vernieuwde site van BALA!

Zoals ik in een eerdere nieuwsbrief schreef is er van alles in beweging in mij wat BALA aangaat. Het oefenen met DANA is hier een mooi voorbeeld van. Maar ook de nieuwe vormgeving van mijn promotie-materiaal en website. En joepie: de vernieuwde site is nu officieel in de lucht! En: met een nieuwe url en dus ook nieuw emailadres! Je kunt mij vanaf nu vinden op  www.bala.frl en mailen via info@bala.frl. Ik ben benieuwd wat je van de site vindt. En mis je nog iets? Laat het dan vooral weten! Namasté.

Facebook
LinkedIn
Website
Copyright © 2022 BALA Centrum voor Kracht en Balans, Alle rechten voorbehouden.

www.bala.frl  |  info@bala.frl

Hier kunt u uw voorkeuren bijwerken of uitschrijven van deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp