Copy
View this email in your browser

Voorstellen, geld, ontmoeten en meer geld!

MAAK heeft 3 nieuwe gezichten | De projectgelden amateurkunst lopen nu via MAAK | In april is er een nieuwe Meetingpoint voor de culturele sector | Informatie over de nieuwe regeling 'Samen cultuurmaken verbreden'.
Even voorstellen
Cheraine zorgt voor de website en social media, Joeri gaat onderzoeken hoe we met MAAK alle cultuurmakers van Veenendaal kunnen bereiken en Floor is de nieuwe Cultuurmakelaar. Nog geen kennisgemaakt met ons?
Kom eens langs voor een kopje koffie in Spectrum. 
Projectgelden amateurkunstenaars
Sinds begin dit jaar kunnen organisaties via MAAK een aanvraag doen voor de Projectgelden amateurkunst. Heb je een goed plan voor een project met amateurkunstenaars? Kijk op de website of je in aanmerking komt voor de projectgelden. 
Meetingpoint Publiciteit
& MAAK

De eerste Meetingpoint van 2020 vindt plaats op woensdag 15 april bij het Barista Café. Dit Meetingpoint staat in het teken van publiciteit: hoe zet je social media in en wat kan MAAK voor je betekenen? Het Meetingpoint is een ontmoetings- en ontwikkelingsplek voor de culturele sector.
Nieuwe regeling voor samenwerking met sociaal domein
De regeling Samen cultuurmaken verbreden van het Fonds voor Cultuurparticipatie is eind januari geopend. Deze regeling stimuleert samenwerking tussen cultuur en het sociale domein en dient als aanjager om drempels voor cultuurdeelname weg te nemen.
OPROEP: ZANGERS GEZOCHT
Wanted: zangers voor Bevrijdingskoor 5 mei
Op 5 mei vieren we de vrijheid met een groot Bevrijdingskoor op de markt in Veenendaal. Kan je zingen? Luister naar de burgemeester en meld je - alleen of met je koor - aan voor het verbindende Bevrijdingsconcert!
Interesse? Mail dan naar cultuurmakelaar@maakveenendaal.nl
Facebook MAAK Veenendaal
Instagram MAAK Veenendaal
Website MAAK Veenendaal
Copyright © 2020 Cultuurmakelaar / MAAK Veenendaal, All rights reserved.


Wil je veranderen hoe je deze e-mails ontvangt?
Je kan jouw voorkeuren updaten of jezelf uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp