Copy
View this email in your browser
Ai auzit-o pe aia cu Tom Hanks? E de pe Facebook, nu-mi aparține, așa că sper că nu te deranjează umorul negru:

Dacă unul care a supraviețuit pe o insulă pustie, a luptat în Vietnam, a aterizat un avion pe râul Hudson, a fost pe un vapor cu pirați somalezi, s-a întors viu dintr-o misiune care a mers rău de tot pe Apollo 13, moare acum de coronavirus, atunci chiar am încurcat-o! 😛 Să sperăm că nu va fi cazul!

În privința newsletter-ului o să renunț pentru moment la rubrica de timp liber, pentru că nu prea se mai întâmplă nimic în afara casei și nici nu ți-aș recomanda să mergi, chiar dacă s-ar mai întâmpla. Bunicii noștri au fost chemați la război, noi suntem chemați să stăm acasă pe canapea. Am încredere că ne vom descurca să facem asta cum trebuie! 😄

Nou pe blog

  • Ce să faci când stai în casă? Cu tot balamucul ăsta creat de coronavirus, ajungem să petrecem mai mult timp decât de obicei în casă. Dacă acum câteva săptămâni ne doream să mai avem timp să lenevim pe acasă, acum, pentru că suntem forțați să facem asta, deodată parcă nu știm ce să facem.
    Îți propun câteva idei despre ce să faci când stai în casă. Evident, atunci când nu ai de lucru. Sper să-ți alunge plictiseala și, eventual, să-ți mai ia gândul de la pandemie. Îți dau și o carte gratuită în format electronic cu 50 de jocuri pentru tine și copii.

Nou la podcast

  • S01 E07 - Cum să-ți faci o cafea bună - Bogdan Lehman - România Out of Office

    Lehman este un om de vânzări adevărat, cu 20 de ani de experiență, în prezent director de vânzări la De'Longhi România. Nu puteam rata momentul și am vorbit despre cafea, demontând diverse mituri precum cel că o cafea scurtă e mai tare decât una lungă. Se pare că e exact invers. Tu știai?

    Un cititor înrăit, Lehman ne recomandă câteva cărți pe care el le consideră de neratat.

    Vorbim și despre cum e să faci sport aproape în fiecare zi: cum să-ți găsești timp pentru asta, de ce ai face-o și cum să te apuci, dacă nu o faci deja.

Știrile interesante de săptămâna trecută

Să ai o săptămână liniștită!
Facebook
LinkedIn
Blog
Ai primit acest mail de la un prieten?
Abonează-te și tu folosind butonul de mai jos:
ABONEAZĂ-TE LA ACEST NEWSLETTER
Copyright © 2020 AMSandu.ro, Toate drepturile rezervate.

Email Marketing Powered by Mailchimp